BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş PKK-Rusya açıklaması----

Erdoğan'dan flaş PKK-Rusya açıklaması

Erdoğan'dan flaş PKK-Rusya açıklaması
30 Ocak 2016 - 22:49 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın PKK ile görüştüğünü ve sonrasında da Rusya'nın PKK'ya destek vereceği bilgisinin ulaştığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Amerika ziyareti öncesinde Atatürk Havaalanı'na açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan basın mensuplarının ,"Cenevre görüşmeleri PYD tartışmalarıyla başladı. Öncelikle Türkiye’nin sert tepkisi olmuştu. PYD’nin davet edilmesi hususunda, karşı olarak Rusya’dan bir tepki gelmişti. Neden böyle tepki gösteriyorlar anlam veremiyoruz diye. Tüm bunlar yaşanırken bugün gün içerisinde Salih Müslim’in Cenevre’yi terk ettiği haberi geldi davet edilmedikleri için. Tüm bu gelişmeler ışığında görüşmelere nasıl bakıyorsunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Her şeyden önce Türkiye’nin tavrı bir defa bir terör örgütüyle biz masaya oturup ta kalkıp bir barış görüşmesini yapamayız. PYD bir terör örgütüdür. Biz bunu taraflara söyledik. Biz bir terör örgütüyle neyi konuşacağız. Yani kalkıp ta terör örgütüyle eğer bunu konuşacaksak o zaman bu teklifi getirilen DAİŞ’le de masaya otursunlar. Acaba DAİŞ’le masaya oturabilirler mi? Buna normal bakılabilir mi? Bakılamaz. O nasıl normal değilse aynı şekilde böyle bir terör örgütüyle de bizim masaya oturmamız asla mümkün değildir. Efendim PYD, DAİŞ’e karşı mücadele veriyormuş veya savaşıyormuş. Bunlar bizi ikna etmez. Aynı şekilde Nusra da DAİŞ’e karşı ciddi bir mücadele içerisindedir. Eee..  Nusra’yı kabul etmiyorsun, terör örgütlerinin iyisi olmaz terör örgütlerin hepsi kötüdür. Dolayısıyla kimse kimseyi aldatmasın. Bunu tekrar ediyorum. Rusya’nın burada yaklaşım tarzı da doğru değildir, dürüst değildir. Zaten Rusya’nın PKK terör örgütüyle görüşme yapmak suretiyle sicili bu noktada da kirli haline gelmiştir. Bunun arkasından da çok açık ve net bir şekilde onlara gerekli desteğin verileceği bilgisi haberi tarafımıza ulaşmıştır"
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)