BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş Azerbaycan açıklaması ----

Erdoğan'dan flaş Azerbaycan açıklaması

Erdoğan'dan flaş Azerbaycan açıklaması
02 Nisan 2016 - 20:03 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki çatışmalara ilişkin ABD'de değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan-Ermenistan cephe hattındaki çatışmalara ilişkin ABD'de konuştu, çatışmalardan Minsk Üçlüsü'nü sorumlu tuttu.

Erdoğan, "Yıllar yılı işgal altında olan Dağlık Karabağ bölgesindeki bu mücadele ne yazık ki bu işi Minsk Üçlüsü'nün hafife alması sebebiyle, bu tabloyla bizi karşı karşıya bıraktı. Eğer Minsk Üçlüsü burada adil bir şekilde, kararlı bir şekilde yürüyüp, netice alacağı adımları atmış olsaydı, bugünlere gelmemiş olurduk. Ama maalesef burada Minsk Üçlüsü'nün zaafları durumu bu noktaya taşımış oldu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maryland'deki açılışını yapmak için geldiği Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nde, (Amerika Diyanet Merkezi) Azerbaycanlı bir gazetecinin, Azerbaycan-Ermenistan cephe hattındaki çatışmalara yönelik değerlendirmesini sorması üzerine, çatışmaların devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Biz dualarımızı yaptık, inşallah bu çatışmalarda Azeri kardeşlerimiz en az burada kayıp vermek suretiyle inşallah bu işi başarırlar. Yıllar yılı malum işgal altında olan Dağlık Karabağ bölgesindeki bu mücadele ne yazık ki bu işi Minsk Üçlüsü'nün hafife alması sebebiyle, bu tabloyla bizi karşı karşıya bıraktı. Eğer Minsk Üçlüsü burada adil bir şekilde, kararlı bir şekilde yürüyüp netice alacağı adımları atmış olsaydı, bugünlere gelmemiş olurduk. Ama maalesef burada Minsk Üçlüsü'nün zaafları durumu bu noktaya taşımış oldu. Azeri kardeşlerime Allah'tan yardımlar niyaz ediyorum. Üzülmeyeceğiz, mahsun olmayacağız, inanıyorsak muhakkak üstünüz."

ER YADA GEÇ HAK YERİNİ BULACAK

Türkiye'nin  Azerbaycan'a bu süreçte yapacağı yardımlara ilişkin bir başka soru üzerine de Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz elimizden gelen yardımları sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Dün konuşmamda Ermenistan'daki özellikle nükleer silah konusuna ben de değindim. Bu Nükleer silah konusunda dünyanın Ermenistan'ın bu olumsuz niyetleri karşısında hassas olmasını ben de istedim, İlham (Aliyev) kardeşim de konuşmasına bu konuya, bu şekilde o da değinmiş oldu. Er veya geç hak yerini bulacaktır." yanıtını verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)