BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş açıklama!----

Erdoğan'dan flaş açıklama!

Erdoğan'dan flaş açıklama!
20 Mart 2013 - 12:35 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan Ankara'daki çifte saldırı hakkında ilk kez konuştu

Başkent dün gece eşzamanlı patlamalarla sarsıldı. Ankara’nın en sıkı korunan yerlerinden Adalet Bakanlığı’na iki el bombası atılırken, AK Parti Genel Merkezi’ne ise lav silahıyla saldırıldı. Bir saldırgan güvenlik kameralarınca kaydedildi. Danimarka'da bulunan Başbakan ilk açıklamasında, 'Ciddi bilgiler ve tespitler var, dönünce açıklayacağım' dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na düzenlenen saldırılara ilişkin ilk kez açıklama yaptı.
Temaslarda bulunmak üzere Danimarka’da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kraliçe II. Margrethe’i ziyareti öncesi kaldığı otel çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, dün gece Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi’ne yapılan saldırılarla ilgili olarak, "Elimizde ciddi bilgiler, deliller var. Tespitlerimiz var. Dönünce gerekli açıklamayı yapacağım" açıklamasını yaptı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)