BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan fahiş fiyat uyarısı----

Erdoğan'dan fahiş fiyat uyarısı

Erdoğan'dan fahiş fiyat uyarısı
29 Ocak 2021 - 14:20 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıda fiyatlarındaki dikkat çeken artışa yönelik de uyarıda bulunarak, ''Devam ederse, çok ağır cezalar gelir'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'okullar 15 Şubat'ta açılacak mı' sorusuna "Vefatlardaki düşüş beni ümitlendiriyor" cevabını verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var"

"Bilim Kurulunun açıklamaları benim için önem arz ediyor. Vefat sayılarındaki düşüş beni ciddi manada ümitlendiriyor. Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var doğru, fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum."

"Esnafımızı yalnız bırakamayız"

"Gerek okullarla alakalı, gerek restoranlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya ister istemez gayret ettik. Bu konuda şu anda lokantalarımızı vs. biraz gözetleme gibi bir düşüncemiz var. Şu anda küçük esnafımızı yalnız bırakamayız. Onlara da gerekli desteği verdik, veriyoruz."

"Vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyiz"

"Bu süreç içerisinde maalesef özellikle de esnaflarımızın gerek sebzede gerek meyvede hatta bakliyatta çok ciddi fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. Bunun için de Ticaret Bakanlığımız yoğun bir çalışmanın içinde. Önümüzdeki bir 1 ay içinde biz bu işi çok daha kontrollü yürüteceğiz. Vatandaşın bu noktada ezilmesine tahammül edemeyiz. Esnafa sesleniyorum. Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir."

Elon Musk görüşmesi

Elon Musk ile bir ziyaretimiz olmuştu. Bizim uzayla ilgili yaptığımız çalışmalarda onlarla müşterek bi çalışma yaptık. Türksat 5'e hazırlanıyoruz. Müşterek neler yapabiliriz bu konuda ben de bir arkadaşımızı görevlendirerek, Elon Musk ile sürekli irtibat halinde olacaklar.

Hayvan Hakları Yasası

Hayvan Hakları Yasası takvime göre her an Meclis'e gelebilir.

PTT ucuz ayçiçek yağı satacak

MSB'den Alman şirkete ihale yasağı

Cevad Zarif: ABD’nin Türkiye’ye yaptırım kararını kınıyoruz

Gıda fiyatlarında fahiş artış incelemesi