BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan ESMA uyarısı----

Erdoğan'dan ESMA uyarısı

Erdoğan'dan ESMA uyarısı
15 Mart 2014 - 06:51 www.finansgundem.com

Başbakan, Batman'da seçimlerde çeşitli oyunların oynanacağını öne sürdü, "Pusulaya Esma yazın diyebilirler sakın yazmayın" dedi

Başbakan Tayyip Erdoğan, Batman’da düzenlediği mitingde CHP, MHP ve Gülen cemaatini ‘fitnecilik’le suçlayan Başbakan Erdoğan, cemaat mensuplarının seçimlerde ‘çeşitli oyunlar oynayacağını’ iddia etti. 

Abdullah Karakuş'un Milliyet'teki haberine göre Erdoğan, “‘Oy pusulası üzerinde Ak Parti’nin sütununa oyu vururken oraya Esma yazın’ da diyebilirler. Sakın bu oyuna gelmeyin. En ufak bir yazı olmayacak. Sadece mühür” dedi. Erdoğan, Batman mitinginde şu mesajları verdi:

-  YOL KONTROLLERİNİ AZALTTIK: Eski Türkiye’de türküler, şarkılar yasaktı. Annenin kendi dilinde konuşması yasaktı. Boşaltılmış köyler vardı. Anlamsız kurallar vardı dayatılan. Eski Türkiye’de yolsuzluk vardı. Yeni Türkiye’de anlamsız yasakları kaldırdık. Ana dil üzerindeki yasakları kaldırdık. Olağanüstü hali kaldırdık, yol kontrollerini azalttık. Eski Türkiye’de canlar yitip gidiyordu biz akan kanı durdurduk. Sokaklarımızda huzur var.  

-  BALDIRAN ZEHRİ İÇERİZ: Çözüm sürecini sizler koruyacaksınız. Bu sürece daha sıkı sahiplenmenizi rica ediyorum. Bu süreç korunursa kardeşlik iklimi daha da güç kazanacak. Çözüm süreci Batman’da nasıl umutla karşılandıysa İstanbul’da aynı umutla heyecanla karşılandı. 77 milyonun desteği ile başlattık çözüm sürecini. Gerekirse baldıran zehiri içeriz ama bu işi çözeriz. Canımızı ortaya koyacak bu işi çözeceğiz dedik.

-  SİLAHLA DAĞLARDA DOLAŞIYORLAR: Çıkıyor BDP, ‘biz Kürtlerin temsilcisiyiz’ diyor. Hadi canım sende. Temsilcisisin ama onlar adına ne yaptın? Elinde silahla dağlarda dolaşmaktan başka ne yaptınız? Ailelerden yavrularımızı dağlara kaçırmaktan başka ne yaptınız? Barış elde silahla olmaz. Barış tatlı dille olur, hizmetle olur. İşte biz sizi seviyoruz. İşte barışın temsilcileri burada. Bu ülkede barışın teminatı biziz. 60 kadar Kürt kardeşim milletvekili Ak Parti’de, ayrım yok bizde. Mehmet Şimşek kardeşimi dinlediniz. O da Kürt, sizlerden biri.

-  ABLALARA “DEFOLUN” DEYİN: Artık Pensilvanya’dan kasetler geliyor ve bu kasetlerle işi götürmeye çalışıyor. Sizin de kapınızı çaldılar mı? Ablalar geliyor mu size de? Gereğini yapıyor musunuz? Aman ha bunlara gereken dersi vermeniz lazım. ‘Hangi yüzle buraya geliyorsunuz’ demeniz lazım. ‘Senin hocan benim başımı açmak için fetva veren hocadır, defolun’ deyin bunlara.

-  OY PUSULASI UYARISI: Bakınız seçimde bunlar sizi yanıltabilir. Başka oyunlar oynarlar. ‘Oy pusulası üzerinde Ak Parti’nin oyunu vururken oraya Esma yazın’ da diyebilirler. Sakın bu oyuna gelmeyin, en ufak bir yazı olmayacak. Sadece mühür. Verilen mührü, ‘evet’ mührünü Ak Parti’nin altına basacağız o kadar. Çünkü bunlarda takiye, yalan, iftira, fitne ve fesat var. Kardeşlerim bu oyunu hep beraber bozuyoruz. İyice burada bir dağıtma var. Zalimler için yaşasın cehennem.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)