BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan CHP'nin prrojesi için flaş sözler----

Erdoğan'dan CHP'nin prrojesi için flaş sözler

Erdoğan'dan CHP'nin prrojesi için flaş sözler
22 Mayıs 2015 - 17:23 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin açıkladığı dev proje hakkında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu Ordu-Giresun Havalimanı açılışına katıldı
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
Bugün olmaz denilenin olduğu, yapılamaz denilenin yapıldığı gündür. Biz kuru sıkı atarak değil hizmet ederek çıktık.Birileri farklı farklı şeyler söyleyebilirler. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Bu havalimanının Ordu ve Giresun'daki işleri çok önemli. Benim vatandaşım yarım saatlik mesafede havalimanına gelecek. Yoları kısa etik ve öyle bir noktaya gelecek ki halkımız acaba filanca yere nasıl ulaşım endişesinden çıkacak. Son zamanlarsın Kılıçdaroğlu da, Ferhat şirin hikayesini anlatmaya başlamış, öğrenmiş.Daha çok şey öğrenecek. Aşk kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Bunların böyle bir şeyi oldu mu bugüne kadar?
Önümüzdeki hafta Hakkari'deki havalimanını terör örgütünün engellemeleriyle teyirli olarak açıyoruz. Biz bölücü terör örgütün desteklediği partiye rağmen Hakkari'de havalimanını bitiriyoruz. Bunların demokrasiyle falan alakası yok. Van'da bilbordlarda musluklardan kan akıtıyorlar. Ciddi eleştiriler gelmeye başlayınca musluklardan kan akma olayı bitmiş.
 
"SAYIN KILIÇDAORĞLU ÇOK RAHAT ATIP TUTUYOR"
Sayın Kılıçdaroğlu projeler açıklıyor. 30 yıl sonrasına yönelik projeler açıklıyor kim öle kim kala. Sırtına küfe de yok çok rahat atıyor tutuyor. Sayın Kılıçdaroğlu söylediklerinin başbakanlığım dönümünde ilan ettiğin için söylemek zorundayız. Biz 2023 hedefi koyduk. Ne dedik şuanda kişi başı milli gelirimiz 25 bin dolar hedef. Bizim hedefimiz 2023'te bitmiyor. İstanbul'un fethinin 600. yıldönümü 2053 burada da farklı Türkiye. 2071 o da üçüncü hedef. bu hedefleri koyan yürüyen hükümet var. Kuru sıkı atmakla bu iş olmuyor, sorumluluk istiyor.
 
“BAHÇELİ MUHATABIM DEĞİLSİN”
Biz bu ülkeyi kimlerden devraldık. DSP, MHP, Anap. Sayın Bahçeli zaman zaman bize hakaretler ediyor. Ben sana hakaret etmeyeceğim muhatabım da değilsin zaten. Çünkü Çankaya’ya çıkamayacağımı yokuşta kalacağımı söylemişti. Biz öyle çıktık ki bunlar geriden nal topluyorlar. Türkiye’de biz bunların hepsini idarede de reforme ettik. 26 bankayı bunlar iflas ettirdi. 40 milyar dolar ülkeyi zarara soktular. Yolsuzlukların tavan yaptığı dönemdi.
 
“MALİYE BAKANIMIZ İLE TELEVİZYONA ÇIK”
Hesap uzmanıymış Kılıçdaroğlu. Maliye Bakanı ile televizyona çıkın dertleşin o sana bu hesapları anlatır. Fakat Maliye Bakanımız gel çıkalım diyor, kendisi diyor ki kim istiyorsa gelsin diyor . Maliye Bakanımız diyor. Çık. Çıkamaz. Bunların dikili ağacı yok. Dün akşam Unutma diye bir belgesel yayınlıyor. Orda hastanelerin haini görüyorsunuz dimi. Ahmet Kaya’da o programda vardı. Orada yanık yanık türkülerini söylüyordu. Ahmet Kaya’ya daha sonra ödül töreninde ‘Vay şerefsiz vay’ diye sür manşetten başlık atanlar o akşam ‘Orada yoktuk’ dediler. Hepsi de oradaydılar. Dürüst değiller.
 
*Erdoğan kürsüde konuşuyorken platforma yaşlı bir teyze geldi. Nurettin Canikli özel olarak ilgilendi.
 
Açılış töreninde şu anda Başbakan Ahmet Davutoğlu konuştu.
 
İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:
 
Ak Parti’nin mega projeleri hayata geçtikçe Kılıçdaroğlu da kendince mega hayaller kurmaya başladı.  Ama fark şu biz hayalleri gerçek yaparız o hayal kurar.
 
Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul’da inşa ediliyor. Kim inşa ediyor? Yine duysunlar. Dünyadaki en uzun kuleli asma köprü, 3. Köprü’yü inşa ediyoruz. Kanal İstanbul’un proje çalışmaları hızla ilerliyor. Dünyada ilk kez 3 katlı tünelle iki kıtayı birleştiriyoruz. Kılıçdaroğlu yeni keşfediyor coğrafyayı. Biz o merkezleri birleştiriyoruz. Biz onları yazdık, inşa ettik. Biz tarih yazıyoruz o arkadan takip ediyor.
 
Dünyanın en uzun 4. Asma köprüsünü İzmit Körfezi’nde inşa ediyoruz. Dünyanın en uzun ikinci çift tüp tünelini Ovit’te inşa ediyoruz.
 
"(Demirtaş) Dedi ki 'Ben bırakırım ama eğer  barajın altında kalırsam ve başarısızlığım benden kaynaklanırsa bırakırım.' Böyle  genel başkan olunur mu? Genel başkan dediğin, lider dediğin, başarının da  başarısızlığın da sorumluluğunu üstlenir. İşte biz. Seçim neticesi ne olursa  olsun sorumluluğu üstleniyoruz. Bir taraftan da küçük aklıyla ve zayıf ahlakıyla  kendisi gibi zannediyor, diyor ki 'Sayın Davutoğlu, kazansa bile başkanlık  sistemi gelecek ve koltuğunu bırakacak'. Be hey gafil, buradan sesleniyorum,  bizim siyaset anlayışımız sizin anlayışınız gibi değildir. Biz, siyaseti koltuk  meselesi olarak görmeyiz
 
AÇILIŞTAN NOTLAR
Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 13.10'da Ordu'ya geldi. Davutoğlu, uçağın kokpit camından Ordu-Giresun Havalimanı'nı inceledi.
 
Davutoğlu'nu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda, yetkililer karşıladı. Başbakan Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti.
 
Başbakan Davutoğlu alana inmeden önce, uçağın kokpit camından Ordu-Giresun Havalimanı'nı inceledi.
 
Bu arada Ordu-Giresun Havalimanı’nda tarifeli seferlerin başlamasıyla birlikte yolcular havalimanına gelmeye başladı. 
 
Açılış gününe bilet alarak havalimanına gelen yolcular iç ve dış hatlar kapısından içeri alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gelmesi sebebiyle sıkı güvenlik tedbirlerinin alındığı havalimanında yolcular bir sorun yaşamadan check-in işlemlerini yaptılar.
 
Bu arada havalimanını yıllardır hasretle bekleyen Ordulu ve Giresunlular, havalimanı giriş kapısında sık sık selfie çekerek bu anı kaydettiler. Duygularını açıklayan yolcular, havalimanının açılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Artık memleketimize günübirlik gelerek yöresel yemeklerimizi tadacak, sıla hasretini gidereceğiz. Yıllardır hasretle beklediğimiz bu anı yaşamak çok güzel bir duygu dediler.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Merhaba taraf23 Mayıs 2015 09:19

    Böyle tarafsızlık mı olur. Nerde kaldı anayasa? Bunun onda birini sezer yapsaydi bu kadar tepkisiz kalır miydik? Insaf yahu.