BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Bahçeli'ye telgraf!----

Erdoğan'dan Bahçeli'ye telgraf!

Erdoğan'dan Bahçeli'ye telgraf!
18 Ocak 2016 - 11:05 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun mesajı gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp kapakçığı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "geçmiş olsun" telgrafı gönderdi. 

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye geçirdikleri rahatsızlık sebebiyle telgraf göndererek geçmiş olsun dileklerini iletmiştir" denildi.

BAHÇELİ BUGÜN DE DİNLENECEK

Kocaelinin Çayırova İlçesi'nde bulunan özel bir hastanede tedavisi devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün de istirahat edeceği bildirildi.

Çayırova'da bulunan Anadolu Sağlık Merkezi'nde geçen Cuma günü mitral kapak replasmanı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavisi sürüyor.

Bugün, hastaneden yapılan yazılı açıklamada, MHP basın bürosunun daha önce yaptığı açıklama hatırlatılarak, "Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili açıklama MHP basın bürosu tarafından yapılmış olup bu açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir" ifadelerine yer verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)