BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Avrupa'ya sert mesaj----

Erdoğan'dan Avrupa'ya sert mesaj

Erdoğan'dan Avrupa'ya sert mesaj
16 Haziran 2016 - 22:22 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dokunulmazlıkların kaldırılması ilişkin "Arabaları ile terörist taşıyan milletvekilleri yaptıklarının hesabını adalete verecekler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar programının ardından konuştu. Erdoğan, "'Dokunulmazlıkları kaldırın biz hazırız' diyorlardı. Şimdi bakın Batı'da dolaşıyorlar. Buradan Avrupa'ya sesleniyorum. Sizler koridorlarınıza asmış olduğunuz terör örgütü paçavralarıyla nereye mesaj vermek istiyorsunuz? Arabaları ile terörist taşıyan milletvekilleri yaptıklarının hesabını adalete verecekler. Hepsi de gitsinler yargıda bunun hesabını versinler. Belediyeler konusunda gerekli adımların atılması için süratle hareket etmemiz gerekiyor. Bunların da hesabı sorulacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

PARALEL YAPI'YA SERT SÖZLER: BUNLAR NE MİLLİDİR NE YERLİDİR...
Bunlar ne millidir ne yerlidir ne de bu vatanın evlatlarıdır. Bu yapı terörle mücadelemizi baltalamak için de elinden geleni yaptı ve yapmaya da devam etmektedir. MİT TIR'lar meselesi bunun sadece bir örneğidir. Milletimiz Paralel Yapının sinsi yüzünü gördüğü için bunlarla yapılan mücadeleyi de destekliyor Allah'ın izniyle bu iş sonuçlanacak ve başarıya ulaşacaktır.

"BÖLGEYİ TAMAMİYLE SIFIRLAYACAĞIZ"
Terörle mücadelenin sadece polisin askerin sırtına yüklenemeyeceği kadar çok boyutlu bir iş olduğunu biliyoruz. Güvenlik güçlerimiz üzerine düşenlerini başarıyla yerini getirmişlerdir. Bu operasyonların başarısı, terörle mücadelenin diğer boyutlarının harekete geçirilmesi adına çok önemlidir. Sizler dimdik durdukça, azminizi korudukça bizler inşallah bunu nihayete erdireceğiz. Şu anda bulunan o bölgeyi tamamiyle sıfırlayacağız ve yeniden oraları inşa edeceğiz. Rabbim bu mücadelede bizzat yer alan, destek olan herkesten razı olsun.

"BİZİM SAKALIMIZI KESTİLER AMA KESİLEN SAKAL DAHA GÜR BİTER"
Bu vatan bizim, bu topraklar bizim. Bunlar bizim sakalımızı kestiler ama kesilen sakal çok daha gür biter. Ecdadımız böyle yürümüştür, biz de böyle yürüyeceğiz. Türkiye'de iç savaş var diyen Batı'ya da bunu göstereceğiz.

"YA SİLAHLARINI GÖMECEKLER YA DA BU TOPRAKLARDAN ÇEKİP GİDECEKLER"
Ya silahlarını bırakacaklar, gömecekler ya da bu topraklardan çekip gidecekler. Bu konuda kararlılığımız var. Koordinatlarını da verecekler. Ya da bu topraklardan çekip gidecekler.

"ARABALARI İLE TERÖRİST TAŞIYAN VEKİLLER HESABINI VERECEK"
'Dokunulmazlıkları kaldırın biz hazırız' diyorlardı. Şimdi bakın Batı'da dolaşıyorlar. Buradan Avrupa'ya sesleniyorum. Sizler koridorlarınıza asmış olduğunuz terör örgütü paçavralarıyla nereye mesaj vermek istiyorsunuz? Arabaları ile terörist taşıyan milletvekilleri yaptıklarının hesabını adalete verecekler. Hepsi de gitsinler yargıda bunun hesabını versinler. Belediyeler konusunda gerekli adımların atılması için süratle hareket etmemiz gerekiyor. Bunların da hesabı sorulacak.

"BU DEVLET KENDİ ALEYHİNE ÇALIŞAN MEMURLARI BESLEYEMEZ"
Yurt içinde ve dışında terör örgütü için çalışan STK'lardaki çalışanlar için gerekenler yapılmalıdır. Bu devlet kendi aleyhine çalışan memurları besleyemez. Bunun için memur kanununun yeniden düzenlenmesine ihtiyaç var. Bölgedeki kamu faaliyetlerin baştan sona düzenlenmesine ihtiyaç vardır. Teröristlere devletin demir yumruğunu, vatandaşlara da şefkat elini göstererek bu mücadeleyi sürdürmeye kararlıyız.

PARALEL YAPI İLE MÜCADELE
Devlet içinde devleti asla tanımıyoruz. Biz bu yola girerken kefenimizle çıktık. Aklımızı kimseye kiraya vermedik. "Bize Pensilvanya'daki zat şah damarından yakındır" diyorlar. Bu şirktir. Bizler bu kararlılığımızı sürdüreceğiz.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasan17 Haziran 2016 07:50

    siz nezaman hesap vereceksiniz törörörgütüyle görüşen siz valilere dokunmayın diye emir veren siz nehikmetse hep başkaları hesap vrsin istiyorsunuz yasiz nezaman hesap vereceksiniz sizin eseriniz bunlar