BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErdoğan'dan Avrupa şampiyonu Efes'e tebrik mesajı----

Erdoğan'dan Avrupa şampiyonu Efes'e tebrik mesajı

Erdoğan'dan Avrupa şampiyonu Efes'e tebrik mesajı
30 Mayıs 2021 - 23:58 www.finansgundem.com

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde İspanya temsilcisi Barcelona'yı 86-81 mağlup eden Anadolu Efes, şampiyon oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tebrik mesajı geldi.

Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Anadolu Efes, İspanya ekibi Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek organizasyonda 2020-2021 sezonunun şampiyonu oldu. Anadolu Efes'e Türkiye'den tebrik mesajları yağdı.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN BÜYÜK BAŞARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yayınladığı tebrik mesajında, "Turkish Airlines EuroLeague finalinde Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes’i canı gönülden tebrik ediyorum. Göğsümüzü kabartan bu büyük başarıda emeği geçen herkese şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Twitter'dan maç bitimiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, "Euroleague Şampiyonu olan Anadolu Efes'i cân-ı gönülden tebrik ediyorum. Bize çok güzel bir mutluluk yaşattınız. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, Avrupa’nın devi Anadolu Efes. Euroleague ikinci kez Türkiye’nin! Anadolu Efes sporcularını, teknik ekibini ve yöneticilerini gönülden kutluyorum" diyerek Avrupa şampiyonluğunu tebrik etti.

Anadolu Efes, Euroleague şampiyonu