BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Arınç'a telefon----

Erdoğan'dan Arınç'a telefon

Erdoğan'dan Arınç'a telefon
23 Şubat 2016 - 12:13 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ağabeyini kaybeden Bülent Arınç'a başsağlığı diledi

Resmi bir ziyaret için Somali'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Bülent Arınç'ı telefonla aradı. Ağabeyini kaybeden Bülent Arınç'ı arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziyelerini iletti.

DÜN YAŞAMINI YİTİRDİ

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağabeyi Yıldıray Arınç, tedavi gördüğü Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.Uzun süredir kalp rahatsızlığı bulunan, bronşit ve astım şikayetiyle hastanede tedavi gören 78 yaşındaki Arınç, dün öğle saatlerinde vefat etti.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Tarım Bakanlığından emekli Yıldıray Arınç'ın cenazesi, bugün öğle vakti Manisa Hatuniye Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

"O ZAT" POLEMİĞİ

Geçtiğimiz ayda Bülent Arınç’ın “Sayın Cumhurbaşkanı Dolmabahçe Mutabakatı’nı biliyordu” sözlerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan“O zat dürüst davranmıyor. Benim müsaademle yapıldığının iddia edilmesi dürüst bir hareket değildir” yanıtını vermişti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)