BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan akademisyenlere şok mesaj!----

Erdoğan'dan akademisyenlere şok mesaj!

Erdoğan'dan akademisyenlere şok mesaj!
15 Ocak 2016 - 14:01 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanahmet'te saldırının olduğu yerde, bildiri yayınlayan akademisyenleri kınadı, sert eleştiriler yöneltti

Sultanahmet'te 10 Alman turistin ölümüne yol açan intihar saldırısının gerçekleştiği yere karanfil bırakan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörü ve destekçilerini sert şekilde eleştirdi. Cumhurbaşkanı, bildiriye imza atan 1128 akademisyeni kınarken şunları söyledi:

ZALİMLE BİRLİK OLAN ZALİMDİR 

"Bütün bu olaylar karşısında kapkara bir bildiri yayınlayıp o katliamların altına imza koyan akademisyenleri tekrar kınıyorum, şiddetle kınıyorum. Milletimizin kimi kim olduğunu daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Bunlar zalimdir, bunlar alçaktır. Zalimle birlikte olanlar zalimdir, onlarda katliama imza attıkları için katliamcılardır. Çınar'da babası ile şehit olan 3 yaşındaki Mevlüde'yi bu kapkaranlık akademisyenler ne yapacaklar? Ve bütün yargı makamlarını, üniversitelerin senatolarını Anayasamıza ters hareketlerle ilgili göreve davet ettim. Siyaset yapmak isteyenler parlamentoda yapsınlar, yapamıyorlarsa dağa çıksınlar, hendek katsınlar. Milletimizin bize ne görev verdiğini çok iyi biliyorum."

"DAEŞ, TÜRKİYE'DE 10 EYLEM GERÇEKLEŞTİRDİ"

"Türkiye olarak bizimde bunu tabii kabul etmemiz mümkün olmayacağı gibi Türkiye'de böyle bir teröre müsade etmemiz mümkün değil. Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere yapmış olduğumuz bu temizlik harekâtı sıradan bir harekât değildir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör eylemleri ve yapılan operasyonlar hakkında şu şekilde konuştu:

Irak ve Suriye'den gelecek tehditlere karşı koalisyon güçleriyle birlikte harekat vardır. DAEŞ'in hazetmediğini görüyor. Burada birinci eylemleri değil, DAEŞ'in 10 tane eylemi oldu ülkemizde. Bu harekatlarda misafir konumunda olan 10 Alman vatandaşı hayatını kaybetti, yaralı olanlar tedavi altında. Bazılarını memleketlerine yolladık. Biz tabii ki bu hadiseyi tüm incelikleriyle inceledik. Dün de üst düzey daraltılmış görüşme yaparak olayın kronolojik durumuna gerek Başbakanımız gerek Genelkurmay Başkanımız ile birlikte bir değerlendirme yaptık. Bundan sonraki adımları da değerlendirdik. Hassasiyetimiz aynı kararlılıkta devam edecektir. Tarih medeniyet kokan adeta barış meydanı olan Sultanahmet'te, böyle bir bölgede insanların ölmüş olmasından dolayı gerek Almanya vatandaşları gerek Almanya Şansölyesi Angela Merkel ile acımızı paylaştık. Acımızı paylaşan diğer ülkelere teşekkür ediyorum. Bizim terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir, herkesin bilmesini istiyorum.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep 15 Ocak 2016 20:57

    Ne şoku ? Kendileri bu devletin ve milletin en yüksek temsilcisi ve bu bebek katili destekçilerinin asıl hedefi de Sayın Cumhurbaşkanı'nı uluslararası mahkemelerde yargılatmak ''sivil kayıplar ''bahanesiyle ...bunun için Aihm 'e defalarca başvurup red yanıtı aldılar ...oysa şu an , özellikle , Sayın Cumhubaşkanı başkanlık referandumu yapsa en az % 75 alır , bunu da bilsinler !!