BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Abe'ye telefon----

Erdoğan'dan Abe'ye telefon

Erdoğan'dan Abe'ye telefon
20 Ocak 2015 - 21:31 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de iki Japon vatandaşının terör örgütü tarafından kaçırılmasına hassasiyetle yaklaştığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile yaptığı telefon görüşmesinde, Türkiye'nin, Japonya'nın dostu olarak Suriye'de iki Japon vatandaşının terör örgütü tarafından kaçırılmasına hassasiyetle yaklaştığına, her türlü bilgi paylamışına hazır olduğuna dikkati çektiği bildirildi. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Abe ile bu akşam bir telefon görüşmesi yaptı.

İkili ilişkiler ve uluslararası konularda görüş teatisinde bulunulan görüşmede, Suriye'de iki Japon vatandaşının terör örgütü tarafından kaçırılmasının da gündeme geldiği öğrenildi. İki liderin bu konuda istihbarat ve bilgi paylaşımına önem verdiklerini vurguladıkları görüşme sırasında, bölgedeki kaos ortamından Türk vatandaşlarının da zarar görmüş olduklarına değinildiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Japonya'nın dostu olarak konuya hassasiyetle yaklaştığına, her türlü bilgi paylamışına hazır olduğuna dikkati çekti. Görüşmede, Türkiye'nin dönem başkanı olduğu G-20'nin yanı sıra Sinop Nükleer Enerji Santrali'ne de değinildiği kaydedildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)