BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan ABD’ye Afgan mültecilerle ilgili çağrı!----

Erdoğan'dan ABD’ye Afgan mültecilerle ilgili çağrı!

Erdoğan'dan ABD’ye Afgan mültecilerle ilgili çağrı!
22 Eylül 2021 - 17:15 www.finansgundem.com

ABD'nin Afgan mülteciler konusunda daha fazla sorumluluk alması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "ABD orada 20 yıldır neden var, önce bu soruların cevabını kendi kendisine vermesi gerek" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM 76. Genel Kurul Görüşmeleri için bulunduğu New York'ta Amerikan CBS televizyonuna mülakat verdi.

Tamamı pazar günü yayımlanacak röportajdan paylaşılan bir bölümde, Türkiye'nin "mülteci ambarı" olmayacağı yönünde sözleri hatırlatılan ve Afgan mültecilerin sorumluluğunu ABD'nin mi alması gerektiği sorusu yöneltilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ABD zaten bu tür sorumlulukları yerine getirmedi. Bizim ülkemizde şu anda kayıt dışı 300 binden fazla Afgan mülteci var. Ülkemizin hala Afgan mültecileri almaya gücü yetmez." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Afgan mülteciler konusunda daha fazlasını yapmasını gerektiğini belirterek, "ABD orada 20 yıldır neden var, önce bu soruların cevabını kendi kendisine vermesi gerek." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göbeklitepe paylaşımı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kitabı New York'ta tanıtıldı

 

Kılıçdaroğlu'ndan, 96 siyasi partiye 'mülteciler' mektubu!