BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'a geniş güvenlik önlemi----

Erdoğan'a geniş güvenlik önlemi

Erdoğan'a geniş güvenlik önlemi
11 Ağustos 2015 - 13:35 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya Köşkü’nden Sabiha Gökçen Havalimanı’na helikopterle geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Köşkü’nden Sabiha Gökçen Havalimanı’na helikopterle geçti. Alınan olağanüstü güvenlik önlemleri ve Erdoğan'ın bineceği helikopterin detektör köpeklerle aranması dikkat çekti.

Erdoğan, Tarabya Köşkü’nü kullanmaya başladığından beri Ankara’ya gitmek için daha çok Atatürk Havalimanı’nı kullanıyordu. İkinci kez Tarabya’dan Sabiha Gökçen’e geçti. Ve ikinci kez helikopter kullandı. Erdoğan, Kısıklı’da ikamet ettiği dönemde Ankara’ya gitmek için sıklıkla Sabiha Gökçen Havalimanı’nı daha az olarak da Atatürk Havalimanı’nı kullanıyordu. Erdoğan evden havalimanına geçerken de sürekli karayolunu tercih ediyordu.

ZAMAN VE TRAFİK TERCİHİ

Erdoğan Ankara’ya gitmek için bugün saat 11:00’de Tarabya Köşkü’nden çıktı. Makam aracıyla köşkün kapısına kadar geldi. Erdoğan’ı burada helikopter bekliyordu. Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan’la birlikte helikoptere binerek Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçti. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan’ın helikopter kullanmasının gerekçesinin zamandan kazanmak ve trafiği etkilememek olarak açıkladı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Erdoğan helikoptere binmeden önce çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Helikopterin içi ve pist çevresi özel eğitimli polis köpekleri tarafından kontrol edildi. Pist çevresinde bir itfaiye aracı hazır bekletildi. Koruma polisleri ve resmi polisler çevrede önlem aldı. Helikopter kalkana kadar da Tarabya Köşkü önündeki yol trafiğe kapatıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)