BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz----

Erdoğan: Yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz

Erdoğan: Yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz
29 Aralık 2013 - 12:52 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, "Ak Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Akhisar ilçesinde toplu açılış töreninde konuşuyor.  Ana muhalefete yüklenen Başbakan Erdoğan, 'Sen CHP'nin genel başkanlığına maharetinle değil kaset skandalıyla geldin. Sen kaset genel başkanısın' dedi.
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:
*"Şimdi hizmeti ilçe belediyesi verecek. O köy artık mahalle oluyor. Artık köylerde foseptik çukurları olmayacak kanalizasyon olacak. Kanalizasyonlarla köyler temiz olacak. KÖYDES projesini ilk defa biz ortaya koyduk. Manisa büyükşehir olarak en ücra köye kadar imar, hizmet yönünden ulaşacak. Manisa'nın mülki sınırları bu hizmetleri alacak. Modern şehircilikte köylerin yolları olacak.
*Gönlüm istiyor ki benim vatandaşım kalkıp o kömür atıklarını küllleri teneffüs etmesin. Bir odanın ısındığı değil tüm dairenin ısındığı günleri yaşayalım. Kombinin düğmesine basıldığında tüm daire ısınsın. Bugünleri yakalayalım. Anacığım da evin 5 kat altında kömürü taşır atıklarını temizlerdi. Artık bu hayatı anneler bizler yaşamayalım. Birileri milli iradenin, demokrasinin güçlenmesine tahammül edemedi.
*Milletin istikamet çizmesi için elimizden geleni yaptık. Karar milletin dedik, kararı siz verdiniz. Aramıza fitne, fesat sokmak niye? İşte bunlarla mücadele edeceğiz dedik. Bölümek, niye parçalanmak niye?
*Bunlar milleti hiçbir zaman adam yerine koymadılar. CHP bu ülkede kaymak takımının partisidir. 'Millet karar veremez' diyorlar, 'millet anlamaz' diyorlar. 'Millet kim ki Türkiye'ye istikamet çizecek' diyorlar. Bunlara işte o lobiler, o örgütler, o çeteler onlar destek veriyor. Onlarla yürüyüyorlar.
*AK Parti ile bu kirli oyun, kirli düzen çöktü. Bundan rahatsız oluyorlar. AK Parti ile birlikte içeride ve dışarıda yeni bir dönem başladı. Çünkü hesaplar artık alt üstü oldu. Gerek ana muhalefet gerek yavru muhalefet vatana ihanet içindedir.
*AK Parti, yolsuzluklarla mücadele ede ede bugünlere geldi. Babamın oğlu olsa, evladım olsa, kim olursa olsun, biz yolsuzlukla mücadeleden prim vermeyiz."
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • exper29 Aralık 2013 17:30

    Hortumcular gittiği zaman vatandaş rahat edecek, yolsuzlukların üstünü örtmeye çalışanlar mutlaka birgün adalet önünde hesap verecekler.

  • adam29 Aralık 2013 13:51

    parayı cukkalayanlar değil de bu soygunu açığa çıkaranlar mı vatana ihanet içinde?