BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan yedi hisse aldı!----

Erdoğan yedi hisse aldı!

Erdoğan yedi hisse aldı!
03 Ekim 2013 - 09:06 www.finansgundem.com

Erdoğan'ın hisse karşılığı ödediği para Kızılay başkanı tarafından makbuza döküldü

Erdoğan'ın kurban hissesi karşılığı ödediği para Kızılay başkanı tarafından makbuza döküldü.
 Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar 3 hisse karşılığı olan 900 TL karşılığında Saraybosna için kesilen makbuzu kameralara gösterdi. Akar ve heyeti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde görüştükten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Akar, "Kendisinden kurban vekaletini Türk Kızılay'ına vermesi arz ettik. Kendisi de kabul buyurdular. Toplam 7 hisse kurban bağışını Yurt içinde ve Yurt Dışında kesmek üzere verdiler "dedi.
Türk Kızılay'ı olarak Avrupa, Afrika ve Asya'da vekaletle kurban kesim kampanyası başlattıklarını hatırlatan Kızılay Başkanı Akar, kurban bedellerinin hisse karşılığı yurt içinde 575 Türk lirası, yurtdışında 300 Türk lirası olduğunu söyledi. Akar Yurtdışı bir hisse fiyatlarının hayvan daha ucuz olduğu için yurtiçine göre daha düşük olduğunu sözlerine ekledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)