BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Ruhani'den kritik görüşme----

Erdoğan ve Ruhani'den kritik görüşme

Erdoğan ve Ruhani'den kritik görüşme
08 Şubat 2018 - 18:30 www.finansgundem.com

Erdoğan, Ruhani ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Suriye konusu ele alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan ve Ruhani görüşmede, Suriye meselesindeki son gelişmelere ilişkin fikir teatisinde bulundu.

Türkiye, Rusya ve İran'ın ilki Soçi'de gerçekleştirilen liderler zirvesinin ikincisinin İstanbul'da yapılması konusu Ruhani ile yapılan görüşmede de teyit edildi.

Erdoğan ve Ruhani, bölgesel sorunlar kapsamında, Türkiye ile İran arasında terörle mücadele ve güvenlik konularında iş birliğinin artmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Görüşmede, Rusya'nın başlattığı Soçi'de düzenlenen Suriye Ulusal Diyalog Kongresi'nde Türkiye ve İran'ın desteğiyle mesafe katedilmesinin müspet bir gelişme olduğu vurgulandı.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bu sabah gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde de gündeme gelen liderler düzeyinde İstanbul'da yapılacak üçlü zirvenin tarihinin, gelecek haftalarda belirleneceği kaydedildi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)