BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Putin uçuş seferleri konusunda talimat verdi----

Erdoğan ve Putin uçuş seferleri konusunda talimat verdi

Erdoğan ve Putin uçuş seferleri konusunda talimat verdi
15 Temmuz 2020 - 15:00 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefon görüşmesinde ilgili kurumlara iki ülke arasındaki uçak seferleri konusunda müzakereleri başlatma talimatını verdiklerini söyledi

Peskov, Putin ve Erdoğan'ın 13  Temmuz'da telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini anımsattı.

Görüşmede, iki ülke arasındaki uçak seferlerinin yeniden başlatılması  konusunun ele alındığını belirten Peskov, "İki lider, ilgili kurumlara  müzakereleri başlatma talimatını verdi." dedi.

Rus hükümeti, daha önce yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle  tahliye uçuşları hariç tüm uluslararası uçuşların 27 Mart itibarıyla  durdurulduğunu açıklamıştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kovid-19 salgını  sürecinde normalleşme dönemine girilmesiyle atılan adımlar kapsamında 11 Haziran  itibarıyla 31 ülkeyle seferlere başlandığını hatırlatarak, "Bugün itibarıyla  Rusya ile de uçuşların başlatılması konusunda mutabık kaldık." demişti.

Bakanlık duyurdu! Rusya ile uçuşlar başlıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)