BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Obama'dan kritik görüşme!----

Erdoğan ve Obama'dan kritik görüşme!

Erdoğan ve Obama'dan kritik görüşme!
19 Ekim 2014 - 17:50 www.finansgundem.com

Erdoğan ve ABD Başkanı Obama, IŞİD'e karşı ortak mücadeleyi güçlendirmek görüştüler

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın, Obama ile telefonla görüştüğü bildirildi. Görüşmede, IŞİD'in ilerleyişini durdurmaya yönelik alınabilecek önlemler ve Kobani dahil olmak üzere Suriye meselesinin ele alındığı bildirildi.
 
Görüşmenin Erdoğan'ın Kabil'den İstanbul'a dönüşü akabinde gerçekleştiği belirtilen açıklamada, görüşmeye ilişkin şunlar kaydedildi:
 
IŞİD'LE MÜCADELEDE MUTABIK KALINDI
 
"IŞİD'in ilerleyişini durdurmaya yönelik alınabilecek önlemler ve Kobani dahil olmak üzere Suriye meselesi ele alındı. Görüşmede, yaklaşık 180 bin Kobanili'nin de aralarında bulunduğu 1,5 milyonu aşkın Suriyeli'ye kucak açan Türkiye'nin, bu insanlara yaptığı yardımlara da değinildi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABDBaşkanı Obama, IŞİD'e karşı ortak mücadeleyi güçlendirmek için yakın işbirliği yapmayı sürdürme konusunda mutabık kaldılar.  İki lider, Afganistan'da barış ve istikrarın güçlendirmeye yönelik çaba harcama konusunda yakın işbirliği içinde olmanın önemli olduğunu da vurguladılar"
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş19 Ekim 2014 20:49

    Yav ben çok merak ediyorum,bunlar telefonda hangi dilde konuşuyorlar acaba?Obama Türkçe bilmez bizdeki desen ingilizce zaten yoktur malum.Acaba diplomasi için tarzanca gibi ortak bir dil falanmı bulundu?Bilen biri varsa banada açıklasın bee...