BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Ukrayna'da Guterres ve Zelenskiy ile görüşecek----

Erdoğan Ukrayna'da Guterres ve Zelenskiy ile görüşecek

Erdoğan Ukrayna'da Guterres ve Zelenskiy ile görüşecek
16 Ağustos 2022 - 20:13 www.finansgundem.com

Guterres, 18 Ağustos'ta Ukrayna'nın Lviv kentinde Zelenskiy ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek ve İstanbul'daki tahıl koordinasyon merkezini ziyaret edecek

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, perşembe günü Ukrayna'nın Lviv kentinde Ukrayna lideri Volodymyr Zelenskiy ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceklerini söyledi. Guterres bu görüşmenin ardından BM aracılığı ile tahıl ihracatının yeniden başladığı Karadeniz'deki Odessa limanını ziyaret edecek.

Guterres cumartesi günü , Ukrayna'nın Karadeniz'den tahıl ve gübre ihracatını denetleyen Rus, Ukraynalı, Türk ve BM yetkililerinden oluşan İstanbul'daki Ortak Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret edecek.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarının başlamasının ardından Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden ihracatının yapılamaması dünya çapında bir kriz yaratmıştı.

Tahıl krizi 22 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov'un katılımıyla Dolmabahçe Ofisi'nde imzalanan anlaşmayla çözülmüştü.

Malezya Kralı Ankara'da

 

Erdoğan'dan KKM açıklaması: Hazmedemiyorlar

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kast sistemine biz son verdik