BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Türkiye'yi 2023 vizyonuna biz ulaştıracağız----

Erdoğan: Türkiye'yi 2023 vizyonuna biz ulaştıracağız

Erdoğan: Türkiye'yi 2023 vizyonuna biz ulaştıracağız
19 Ocak 2021 - 13:49 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın, Karabük İl Kongrelerimize canlı bağlantı ile katıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın ve Karabük İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan, yaptığı konuşmada, "AK Parti Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil, inşallah daha uzun yıllar boyunca geleceğinin de partisidir." ifadesini kullandı.

"Bizler seferle mükellef kadrolar olarak samimiyetle çalıştıkça Rabb'im bize nice zaferleri nasip etmiştir. İnşallah bundan sonra da edecektir." diyen Erdoğan, "Cumhur İttifakı'yla birlikte hep daha ileriye gidecek, hep daha çok hizmet yapacak, hep daha büyük projelere imza atacağız." şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

İl kongrelerimizi salgın şartları sebebiyle canlı bağlantıyla gerçekleştirmekten elbette memnun değiliz. İçinden geçtiğimiz kritik dönemde başka bir çare olmadığı için süreci bu şekilden nihayete erdireceğiz. En kısa sürede vatandaşlarımızla ve teşkilatımızla kucaklaşmayı diliyoruz. AK Parti teşkilatlarımızın geçtiğimiz yıl 1 milyon yeni üyeyi partimize kazandırmış olmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum. AK Parti'nin yolu milletin yolu, davası milletin davası, gücü milletin gücüdür. Böyle bir misyonla yola çıkmış ve girdiği her seçimden birinci çıkarak 18 yıldır iktidarda kalmış bir parti mensuplarına düşen görev hep daha iyisine çalışmaktır.

Milletimize hizmet yolunda sarf edeceğiniz fedakarlık içinden her birinize şimdiden teşekkür ediyorum. AK Parti daha uzun yıllar boyunca Türkiye'nin partisidir. Türkiye'yi 2023 vizyonuna biz ulaştıracağız. İnşallah 2023 seçimlerine kadar hem parti teşkilatları hem hükümet hem meclis grubu olarak var gücümüzle çalışarak milletimizin karşısına bir kez daha alnı ak, yüreği ferah olarak çıkacağız.

Cumhur İttifakı'yla birlikte hep daha ileriye gidecek, hep daha çok hizmet yapacak, hep daha büyük projelere imza atacağız.

Türkiye'nin diplomasiden ekonomisine kadar geniş bir cephede yürüttüğü mücadelede karşımızdakilerin değirmenlerine su taşıyanları, kendi ülkelerini her fırsatta yabancılara şikayet edenleri kesinlikle unutmayacağız. Her politikamızı eleştirenlere bakmayın.

Her alanda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyoruz. Uluslararası alanda sözü dinlenmeye talepleri görmezden gelinen bir ülkeden taraf olduğu her konuda süreçleri değiştiren bir ülke konumuna gelmiştir.

Türkiye'de projesi, planı olan tek parti AK Parti'dir, Cumhur İttifakı'dır. Diğerleri siyaset yapıyormuş gibi görünerek vakit kaybetmektedir. Tam bir kara mizah örneğidir.

Akıl ve vicdan sahibi herkes, güvenlikten diplomasiye kadar Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyor. İhanetlerden, saldırılardan ve tuzaklardan kurtulan Türkiye, bugün artık bölgesinde ve dünyada dengeleri belirleyecek bir konuma ulaşmıştır.

Şimdiden reform gündemimizi oluşturmaya başladık. İlgili hazırlıklarımızı kamuoyuna sunma aşamasına gelmiştir.

Biz kendi yolumuzda yürümeye, kendi işimize bakmaya, kendi hedeflerimizi hayata geçirmeye bakacağız.

Kılıçdaroğlu: 1 milyon kişi ses çıkarsanız Türkiye'yi sallarsınız