BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: TTK'ya 500 işçi daha alacağız----

Erdoğan: TTK'ya 500 işçi daha alacağız

Erdoğan: TTK'ya 500 işçi daha alacağız
04 Mart 2019 - 14:34 www.finansgundem.com

Zonguldak'ta emekçinin hakkını gözetmenin en önemli görevleri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan "İki gün önce gerçekleştirilen kura ile 1000 kardeşimiz TTK'nın kadrolu işçisi oldu. 500 işçi daha alacağız" dedi.

Bu seçimde elbette öncelikle belediye başkanlarını seçeceksiniz. Saadece bu kadar değil. Bu seçimde Türkiye'ye kurulmaya çalışmakta bulunan tuzakları birlikte bozacağız. 

Ülkemizin istiklaline, milletimizin istikbaline, halkımızın işine aşına kastedenler ellerini oğuşturuyor. Ama milletim 31 Mart'ta gereken dersi verecek. Bunların yanında CHP, sözde İYİ Parti, maalesef adı Saadet olan saadetsiz bir parti var. Vatana ihanet içinde olan bu dörtlü çeteye oy verecek misiniz?

Sizi Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te, Kandil'de inlerinize gömeceğiz dedik gömdük.  'Sırtımızı PKK'ya, YPG'ye PYD'ye dayıyoruz' diyor. Biz de sırtımızı milletimize ve Allah'ımıza dayıyoruz. FETÖ'süne de diğerlerine de nefes aldırmayacağız. Bu can bu tende oldukça biz bunları kovalaycağız, onlar kaçacak. Ne yaptılarsa bu milletin çelik gibi iradesi karşısında çaresiz kalanlar, 31 Mart için tarihlerinin en büyük ittifakını oluşturdular.

Zonguldak ülkemizin en önemli emek şehridir. Madencilik, alın terinin, emeğin en fazla hissedildiği mesleklerden biridir. Zonguldak ve Bartın'daki tapu sorununu çözmek bize nasip oldu. 

'500 İŞÇİ DAHA ALACAĞIZ'

Emekçinin hakkını gözetmek en önemli görevimiz. İki gün önce gerçekleştirilen kura ile 1000 kardeşimiz Türkiye Taşkömürü Kurumu'nun kadrolu işçisi oldu. 500 işçi daha alacağız.

İmar Barışı ile Zonguldak'ta 57 bin 484 vatandaşımızın imar sorununu hallettik. Mülkiyet problemini ortadan kaldırmış olduk. Zonguldak'ta 17 yılda 18,5 milyon liralık yatırım yaptık. Zonguldak'ı tarihinde görülmemiş hizmetlerle kalkındırdık, büyüttük.