BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, Togo'nun başkenti Lome'de----

Erdoğan, Togo'nun başkenti Lome'de

Erdoğan, Togo'nun başkenti Lome'de
19 Ekim 2021 - 15:56 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Angola ziyaretinin ardından Togo'nun başkenti Lome'ye gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile TSİ 15.15'te Togo'nun başkenti Lome'ye gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gnassingbe Eyadema Uluslararası Havalimanı'nda Togo Cumhurbaşkanı Faure Essozimna Gnassingbe tarafından karşılandı.

Erdoğan ile Gnassingbe önce baş başa görüşecek, ardından heyetlerin görüşmesine başkanlık edecek. Görüşmelerin sonrasında Erdoğan ve Gnassingbe ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Erdoğan, Togo'da Burkina Faso ve Liberya Devlet başkanlarının da yer alacağı dörtlü çalışma yemeğine de katılacak. Görüşme sonrası 4 ülke arasında ortak bildiri de yayınlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Lome'ye gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya reform çağrısı!