BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan AGİT'e sert sözler----

Erdoğan'dan AGİT'e sert sözler

Erdoğan'dan AGİT'e sert sözler
17 Nisan 2017 - 19:23 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de halka seslendi. Erdoğan, referandum hakkında rapor yayınlayan AGİT'e sert sözlerle yüklendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Değişikliği referandumu sonrası Beştepe'de halkla buluşma programında konuşuyor. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

'Evet' diyenlere, geleceğimiz için kritik bir önemde gördüğüm bu değişikliğe onay verdikleri için teşekkür ediyorum. Anayasayla ilgili tüm tartışmalar bitmiştir. Bizim için asıl olan milli iradenin ne yönde tezahür ettiğidir. Milletimiz yeni bir yönetim sistemine geçmiş oldu. Hükümet kurma kavgaları sona erdi.

'ARTIK KARAR MİLLETİN'

Bundan rahatsız olanlar olacak. Onları biliyorsunuz zaten. Türkiye artık seçimlerden sonra yaşadığı belirsizlikleri geride bıraktı. Önümüzdeki ilk seçimlerden itibaren Kasım 2019, onun önünde Mart 2019 yerel seçimler. Artık karar milletin."

İDAM KARARI

Sayın Bahçeli 'İdama Evet derim' diyor, Sayın Yıldırım'ın da böyle dediğine inanıyorum, fakat Sayın Kılıçdaroğlu da 'Evet' diyor. Parlamentodan geçti, benim önüme geldi, ben bunu onaylarım. Bir halkoylaması da idam için yaparız.

'KAZANAN MİLLETİMİZ'

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin her halde kazananı milletimiz, ülkemiz olmuştur. Bu yeni sistemin yürürlüğe gireceği ilk seçimlere kadar hem ülke, hem yönetim olarak yapmamız gereken pek çok iş var. Meclisimiz gereken uyum kanunlarını çıkartacak.

AGİT'ten referandum raporu!

AGİT RAPORUNA SERT TEPKİ: KÜLAHIMIZA ANLATIN

Avrupa'nın AGİT diye bir örgütü var. Kendilerine göre rapor hazırlıyorlar. Türkiye'deki seçimler şöyle olmuş, böyle olmuş. Önce haddinizi bilin haddinizi. Sizin açıklayacağınız o siyasi raporları ne duyarız ne biliriz. Onu siz külahımıza anlatın. Türkiye, Batı'da görülmeyen en demokratik seçimleri gerçekleştirmiştir.

Sizler Türkiye'nin bakanlarını büyükelçiliklere sokmazken, burada laf söyleyemezsiniz. Artık sür eşeğini Niğde'ye. Niğdeli kardeşlerim bu sözün ne anlama geldiğini iyi bilir.

Milletimizin bize işaret ettiği yol budur. Ülkemizin kaybedecek bir dakikası bile yoktur.

Dışişleri, AGİT raporuna sert tepki gösterdi

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Memo18 Nisan 2017 06:48

    Ulan şerefsizler siz kim olıyorsunuzda rapor yazıyorsunuz yürüyün işinize. Bu ülkede 367 sabiha oldu onu yazdınız mı ulen

  • Misafir17 Nisan 2017 23:04

    ülke sizin artık bırakın söz halk da gibi safsataları. yeyin için keyfinize bakın...

  • yeter 17 Nisan 2017 21:53

    hayır zaten kaybetti!!! şimdi mühürsüzleri iptal edersek ne olur?diye şansını deniyor. sandık görevlisinin yaptığı hata yüzünden o kadar insanın oyunun iptal edilmesi için imza kampanyası başlatanlara soralım? iptal edilecek oy senin oyun olsaydı?

  • Tayyiban17 Nisan 2017 21:26

    Avrupa Birliği ile üyelik dondurulacak. AGİT raporuna göre referandum demokratik değil. çok sert etkisi olur ekonomiye

  • emekci17 Nisan 2017 21:15

    türkiye artık meşru bir demokrasi olarak görülmüyor. hayırlı olsun

  • Referandum iptal edilmeli17 Nisan 2017 20:58

    Sıra AHIM de bu referandum meşru değildir.AB ülkeleri ile inatlaşma ülkemize pahalıya malolacaktır.Bu referandum eşit şartlarda yapılmamıştır.Son anda YSK nın mühürsuz oyları geçerli sayması da meşru olmadığının kanıtıdır.

  • Bahri17 Nisan 2017 20:28

    Asrın liderl Başkan oldu Artık ekonomik sosyal kalkınmada uçuşa geçeriz.

  • endo 17 Nisan 2017 20:27

    Paralar Endonezya'da tasnif tasnif. Yıla deva.ö

  • Akhan17 Nisan 2017 19:53

    Saraydan cik bi halkin haline bak...

  • Yorum17 Nisan 2017 19:52

    Bu agit mısırdaki darbeye bişey demiyo gelip %85 katılım olan referanduma mı laf söylüyor bakın bu avrupa lafta avrupa her şeyi kendi çıkarlarına göre evirip ceviriyorlar bunlar tek dişi kalmış sırtlanlar

  • Cego17 Nisan 2017 19:46

    İstediğiniz kadar güçlü olun. Tek korkmanız gereken şey edepsizlik

  • Stratejist17 Nisan 2017 19:34

    Bu rakamsal olarak zafer olarak gözüksede. Siyasi olarak 2 taraf içinde bir şeyi ifade etmiyor. Halk 7 Haziran da oluduğu gibi uzlaşın ve ona göre ana yasa yapın dedi. Bunu hepsi biliyor. Artık uzlaşma zamanı yoksa bu anayasa ne olursa olsun ölü doğar. Ekonomi bile belirsizlikten dolayı hangi yöne fiyatlama yapacağını bilmiyor. Belirsizlik devam eder ise tabiki en kötüsünü fiyatlıyacak.