BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan son sözü söyledi----

Erdoğan son sözü söyledi

Erdoğan son sözü söyledi
22 Ekim 2013 - 12:16 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
Aliya İzzetbegoviç bana dualarımız sizinle, Bosna’ma sahip çıkın, o size emanet demişti. İzzetbegoviç’in bu vasiyetine sahip çıktığımızı belirtiyorum.
KAÇIRILAN TÜRK PİLOTLARIN SERBEST BIRAKILMASI
İki Türk pilotumuz uzun uğraşlarımız ve hassas çabalarımız neticesinde serbest kaldılar. Pilotlarımızın ailelerini bir gün önce aramış ve olumlu gelişmeden kendilerini haberdar etmiştim. Pilotlar kaçırıldığımız andan itibaren tüm imkanlarımızla seferber olmuş ve büyük gayret ortaya koymuştuk. İşin hassasiyeti nedeniyle çalışmaları gizli yürütmek gerekiyordu. Lübnan, Katar devletine bizimle aynı hassasiyetleri paylaştıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Bir daha üzücü bir hadise yaşanmasın diye tedbirlerimizi arttırdığımızı söylemek istiyorum. Büyük devlet olmanın nimet olduğu kadar zaman zaman külfetleri de var. Külfetten korkanlar nimete kavuşamazlar. Meyve veren ağaç taşlanır. Bu büyümeyi çekemeyenler de farklı yollara başvurarak Türkiye’yi hedef alacaklardır. Bu bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen odaklar vardır.
ÜZERİNDE AMELİYAT YAPILACAK ÜLKE DEĞİLİZ
Türkiye’nin büyümesini engellemek amacıyla içeride olduğu kadar dışarda da tuzaklar kurulmuş dışarda pişirilen zehirli aşlar içeride servis edilmiştir. 11 yıldır içerde olduğu gibi dışarda da yoğun bir mücadele halindeyiz. Ülke içinde toplum mühendisliği yapmak isteyen odaklara karşı hukuk içinde mücadele veriyoruz. Türkiye üzerinde ameliyat yapılacak ülke değildir. Türkiye içinde ve bölgemizde adaletten, hakkaniyetten başka hiçbir gayemiz yok.
BİR AVUÇ ELMAS İÇİN KARDEŞİMİZE SIRTIMIZI DÖNMEYİZ
Bir avuç elmas için kardeşine sırtını dönecek bir millet değiliz. Bu coğrafyadaki herkes bizim her şart altında adaleti, barışı savunacağımızı bilsin. Türkiye eski Türkiye değildir. Türkiye’nin hedefleri var. İçeride ve dışarıda koro halindeki kampanyalar yeni Türkiye’ye zarar vermez. Kimsenin karanlık senaryoları karşısında boynumuzu eğmeyiz.
 İLERLEME RAPORU
Geçtiğimiz hafta içinde Avrupa Komisyonu Türkiye İlerleme Raporu’nu yayınladı. Raporda yer alan tespit ve eleştirileri büyük bir samimiyetle not ettik. İlerleme Raporu eksik veya yanlış bilgilendirme neticesinde veya inadi bir yaklaşımla yanlışlar içerse de genel itibariyle hükümetimizin reform kararlılığını teyit ediyor. Suriye ve Mısır’da yaşanan olaylardan sonra üye ülkeler için de ilerleme raporu hazırlamasının vakti gelmiştir. Tek dedi Türkiye hakkında mı ilerleme raporu hazırlamaktır. Aday ülkeleri eleştirmekte son derece cömert olan AB’nin kendi ilerleme raporunu yazmasını samimiyetle bekliyoruz. Biz müktesebata uyum noktasındaki çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.
MARMARAY’IN AÇILIŞI
29 Ekim’de asrın projesi olarak nitelendirdiğimiz çok önemli bir açılışı gerçekleştireceğiz. Bu 150 yıllık bir hayaldi. Abdülmecit’in, Abdülhamit’in hayali gibi projelendirilmesi gibi adımların atıldığı ama uygulamaya gelince kimsenin teşebbüs edemediği bir projeydi. Bu proje hazır hale geldi. Salı günü İstanbul’da muhteşem bir törenle bu eserin açılışını yapacağız. Boğaz’ın  62 metre derinliğinden geçen bir raylı sistemle dünyada bir örneği ortaya koyuyoruz.
200 BİN AĞAÇ SÖKERİZ, 3 MİLYON DİKERİZ
İstanbul’da 3. Boğaz Köprüsü’nün temellerini attık. Birileri çıkıyor, yok şu kadar ağaç kesiliyor, yok şu kadar ağaç sökülüyor. Biz ammeye hizmet veriyoruz.
Tüm insanlık bu köprüden istifade edecek. Oradan 200-300 bin ağaç sökersin. Bunların yerine 3 milyon, 5 milyon ağaç dikersin. Bizim Türkiye’de ne kadar ağaç diktiğimizi bilmeyenler şimdi nasıl olur da bir yerden engeller koyalım.
YOL İÇİN CAMİYİ YIKAR, BAŞKA YERE İNŞA EDERİZ
Yol medeniyettir. Ama medeni olmayanlar yolun kıymetini anlamazlar.Önünde cami bile olsa yol oradan geçecekse o camiyi yıkar, o camiyi gider başka yerde inşa ederiz.
ODTÜ’DEKİ OLAYLAR
ODTÜ’de her şey yapılmış. Planı şu bu kişi yapmaz. Belediyeler yapar ve uygulamaya sokar.
Burada da birileri çıkıyor, bu yolu kesmek istiyor. Kim? Bütün yolsuzlukların mimarı olan CHP.
MODERN EŞKİYALAR ÖN KESİYOR. KARARLIYIZ, YAPACAĞIZ
Ankara Büyükşehir Belediyemiz kararlılıkla yol yapımına devam ediyor. Sıkıntıların aşılması için yapılması lazım. Birileri ön kesiyor diye duramayız. Geçmişte eşkıyalar yapardı. Şimdi de modern eşkıyalar yapıyor. Kararlıyız. Kim yolumuzu kesmeye kalkarsa bizim çelik irademizi görecektir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)