BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan sinirlendi----

Erdoğan sinirlendi

Erdoğan sinirlendi
08 Aralık 2013 - 11:47 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, yurt çapında 1396 noktada yapılacak belediye başkanlığı seçimlerindeki aday adaylarını inceledi

Projektörlere adayların görüntüleri ve bilgileri teker teker yansıtılarak çalışıldı. Benzer bir çalışma 2011 genel seçimlerinde de yapılmıştı. Ama bu son yerel seçim için yapılan çalışmaların öncekilerden bir farkı oldu. Öyle bir fark ki, Başbakan’ı kızdıracak kadar. Bu kez sır gibi saklanan ve açıklanması bizzat Başbakan Erdoğan’a bırakılan isimler önceden basına sızdı. Başbakan’ın açıklama yapacağı günün öncesinde kimlerin belirlendiği isim isin medyada eksiksiz yer aldı. Halbuki 2011 seçimleri öncesinde ve tabii ki kabinede revizyon değişikliklerinde belirlenen isimler herkese meraktan dokuz doğurtmuştu. Bölük pörçük bilgiler haricinde bu seferki gibi isimler alınamamıştı. O nedenle geçtiğimiz günlerde Başbakan beraberinde çalıştığı isimlere ve danışmanlara “Bu bilgiler buradan mı sızıyor. Kim sızdırıyor. Bu sızdıranı bulun” diye talimat verdi. Ama bilgiler sızmaya devam ederken şu ana kadar sızdırana ait bir iz yok.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metin08 Aralık 2013 13:29

    dünyadan bi haber millet nasıl geçinir umurunda değil onun derdi her şeyi yasaklamak simit 1.4 lira olmuşda ne olmuş benzin 5.00 imiş umurunda değil asgari ücret hiç umurunda değil 800 tl ye nasıl geçinilir eski günlerini unuttu şimdi bir eli yağda bir eli balda bu günlerde geçer elbet allah büyük.