BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakın----

Erdoğan: Şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakın

Erdoğan: Şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakın
19 Mart 2019 - 17:51 www.finansgundem.com

Kocaeli'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli mesajlar verdi: "DEAŞ'ından PKK'sına Neonazi'sinden FETÖ'süne kadar ülkemizi hedef olan şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakmanızı istiyorum."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında  satırbaşları:

Bayrak sevdalılarının şehri Kocaeli. Bugün sizleri hürmetle selamlıyorum Kocaeli. Kocaleli'nin tüm ilçelerini selamlıyorum. 24 Haziran'da şahsıma ve Cumhur İttifakı'na sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Kocaeli bizi hiç yalnız bırakmadı. Sizler yüzde 60 ile Cumhur İttifakı'nı arada lider yaptınız. Sizler yüzde 59 ile şahsımı ikinci kez Cumhurbaşkanlığı makamına getirdiniz.

Şimdi sizlerden 31 Mart'ta aynı tavrı bekliyorum. Kocaeli'den yine zafer bekliyorum. Şimdi öyle bir ses vereceksiniz ki İslam karşıtlarının dizlerinin bağı çözülecek. Kocaeli 31 Mart'ta bağımsızlığına şahit olacak mısınız?

Tarih bir milletin sadece hafızası değildir, istikbalin de pusulasıdır. Bir toplum için hem ibret vesikası hem de ilham kaynağıdır. Resmi rakamları aldım meydanda 120 bin insan var.

İstanbul'u Konstantinapol'e çevirmekle yanıp tutuşan Bizans artıklarına Osmanlı tokadı indirmenizi istiyorum. Öyle bir gürleyeceksiniz ki silahlarının üzerine yazdıkları mesajlarla Türkiye'yi tehdit edenler ayaklarını denk alacak. 

DEAŞ'ından PKK'sına Neonazi'sinden FETÖ'süne kadar ülkemizi  hedef olan şer şebekelerinin heveslerini kursaklarında bırakmanızı istiyorum.

Türkiye'ye parmak sallayanlar önce açıp bir  tarih kitabı okusun. Bize 'Boğaz'ın batısına geçme' tehditleri  savurmaya yeltenen müptezeller, önce gidip bu milletin tarihini iyi  öğrensin.

CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Şu Bay  Kemal'in İslam dünyasını terör dünyası olarak görmesi karşısında hala bu adamın  peşinden nasıl gidiyorsunuz?

Bu millet eğer birbirine düşerse dünyanın 195 farklı  ülkesinde yaşayan gurbetçilerimiz de güçsüz düşer.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)