BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan şehit cenazesine katıldı----

Erdoğan şehit cenazesine katıldı

Erdoğan şehit cenazesine katıldı
16 Ağustos 2015 - 17:40 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari Şemdinli'de şehit düşen Özel Harekat Şubesi'nde görevli komiser Ahmet Çamur'un Trabzon'daki cenazesine katıldı

Rize 'nin Güneysu ilçesinden Trabzon'a geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde Şemdinli-Yüksekova karayolunu iş makineleri ile kapatmaya çalışan PKK'lılara müdahale etmek için gittiği görevde uzun namlulu silahlar ve roketatarla terör örgütü mensuplarının düzenlediği saldırıda şehit düşen Ahmet Çamur'un cenazesin katıldı.

Erdoğan, yoğun yağmur yağışı ve yoğun güvenlik önlemleri altında konvoyla Trabzon'un Çaykara ilçesine gitti. Çamur'un ikindi namazına mutakip kılınan cenaze namazına katılan Erdoğan, kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında "Bu mücadele kıyamete kadar sürse devam edecek. Güvenlik güçlerinin kendisine silah doğrultan her teröristi vurma hakkı vardır" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Şu anda şehadet makamına ulaşmış bir şehidi uğurluyoruz. Ne mutlu onun ailesine. Terörle mücadele devam edecek, bir tarafta hak, bir tarafta batıl olacak. Millet olarak bu milleti bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

Biliyorsunuz katil-maktul meselesi ilk insanla başladı. Bayrağımıza bayrak asla alternatif olarak kabul etmeyiz. Bu vatanı bölmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz. Bilesiniz ki er geç bu konuda hakka teslim olanlar galip gelecektir. Allah sizlerden razı olsun.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)