BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan o videoyu izledi: Şeytani bir plan----

Erdoğan o videoyu izledi: Şeytani bir plan

Erdoğan o videoyu izledi: Şeytani bir plan
04 Mart 2020 - 10:20 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan gülme anına ilişkin videoyla ilgili konuştu. Erdoğan videonun lanse ediliş biçimini "Şeytani bir kampanya" olarak tarif etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gülme anına ilişkin video hakkında konuştu. Hürriyet yazarı Gizem Karakış'ın haberine göre videoyu izlerken sinirlenen Cumhurbaşkanı, “Orada bir ironi var. Trump’la yaptığım bir görüşmeyi aktarıyorum. Her tarafı ironik olan bir görüşmeyi ortaya koymak için söylenen bir söz. Bu şeytani bir kampanya. Değerlerimizden uzak bu yaklaşımı hayretler içinde karşılıyorum” ifadelerini kullandı. 

İnsan hakları şampiyonları su koyverdi  

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa Birliği sınırlarında yaşanan mülteci dramına ilişkin, "9 yıldır bizim mültecilere muamelemize bakın. İnsan hakları şampiyonları daha ilk günden su koyverdi. ‘Siz verdiğiniz sözleri yerine getirmezseniz kapıları açarım’ demiştim. Dediğimi yaptım. Hiç kimseyi zorla göndermiyoruz. Şimdi kapıları açtık, ‘Arzu eden gidebilir’ diyoruz" ifadelerini kullandı.

FETÖ'yle beraber hareket ediyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ elebaşının skandal "Haçlının ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir. Bir kere onlar sizin kadınınıza kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler” ifadelerini hatırlatarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehitler tepesinin boş olacağı yönündeki sözlerini değerlendirdi. Açıklamanın Gülen’in Haçlılar açıklamasının benzer olduğunu belirten Erdoğan, “CHP ile FETÖ de burada beraber hareket ediyor. Kılıçdaroğlu’nun şehitlik felsefesinden, ne kadar anladığını görüyoruz” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)