BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan o paralarla ilgili konuştu----

Erdoğan o paralarla ilgili konuştu

Erdoğan o paralarla ilgili konuştu
17 Mart 2014 - 13:31 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan 17 Aralık sonrası evinde olduğu iddia edilen paralarla ilgili ilk kez konuştu

17 Aralık operasyonu sonrası Başbakan Erdoğan, oğluna telefonda evindeki paraları sıfırlama talimatı verdi mi? Başbakan Erdoğan, muhalefetin ve cemaat çevrelerinin evden kamyonla para taşındığı iddialarına cevap verdi.

Başbakan Erdoğan, dün akşam Kanal 7 televizyonunda Bilal Erdoğan ile yaptığı iddia edilen telefon görüşmeleriyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu.

"Bunlar para saymayı da bilmiyor. Bir odanın içerisine sığmayacak kadar parayı nasıl neyle götürüyorsun. Nasıl götürüyorsun, neyle götürüyorsun" diyen Erdoğan, "Bunları kaale almıyorum, burası artık şahsımı tamamen aşmış bir şey. Rahatım. " ifadelerini kullandı.

BAZI İZLERİ YAKALADIK

Erdoğan paralel olarak nitelendirdiği yapının dinlemelerin yanı sıra görüntüleme de yaptığını belirterek, bunlarla ilgili bazı izler yakaladıklarını açıkladı.
YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hak hukuk18 Mart 2014 06:09

    Yolsuzluk soruşturması, Suriye’de insanları öldüren Baas rejimine arka çıkan İran’ın parasının Türkiye’de aklandığını ortaya koydu. O evden apar topar kaçırılan paralar da ya yurtiçi işadamlarından ya da bu karaparanın aklanmasından gelen komisyon. Hakkımı helal etmiyorum.

  • nihat17 Mart 2014 20:31

    başbakanın söylediklerine sonuna kadar inanıyorum. buda benim düşüncem.

  • hata17 Mart 2014 17:47

    Cahil hatasını tanımaz ve ona nasihat edenin sözünü kabul etmez.

  • Para17 Mart 2014 16:39

    O parayla ilgili bir açıklama göremedim ben. Bu arada zaten para o kadar çok ki Bilal oğlan taşıyamıyor kolay kolay. Herşeyi hallerinde bile yani azıcık kalınca bile 20 milyon dolar civarı kalıyor. Artık nasıl bir paraylsa.

  • şahane17 Mart 2014 15:09

    oyun bitti,

  • :)17 Mart 2014 14:06

    Hala inanan var mı?

  • SOCRATES17 Mart 2014 14:00

    SİZE NE YAPACAĞINIZI SÖYLEYEBİLİRLER, AMA NE DÜŞÜNECEĞİNİZİ ASLA...

  • ÖMER HAYYAM17 Mart 2014 13:59

    ADALET, EVRENİN RUHUDUR.

  • TACİTUS17 Mart 2014 13:58

    HÜKÜMET YOZLAŞTIKÇA DAHA ÇOK YASA ÇIKARTIR.

  • VOLTAİRE17 Mart 2014 13:58

    HÜKÜMET HATALI İKEN HAKLI OLMAK ÇOK TEHLİKELİDİR.

  • GANDHİ17 Mart 2014 13:57

    ADALETSİZ REJİMİ, ADALETLE YIKINIZ.

  • CEHALET17 Mart 2014 13:48

    Cahil hatasını tanımaz ve ona nasihat edenin sözünü kabul etmez.

  • AKIL17 Mart 2014 13:48

    Allah katında insanların en kötüsü cahildir. Zira cahil, Allah’ın, kullarına bağışladığı şeyden mahrum kalmıştır. O da akıldır.

  • DİLYARASI17 Mart 2014 13:48

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter.

  • KADIN17 Mart 2014 13:47

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi...Gidişin kadınların elinden olacak

  • MAUN SURESİ17 Mart 2014 13:47

    MAUN SURESİAnlamıRahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle. 1- Gördün mü o dine yalan diyeni? 2- İşte yetimi itip kakan odur! 3- Yoksulu doyurmaya teşvik etmez. 4- Fakat veyl o namaz kılanlara ki, 5- Namazlarında yanılmaktadırlar. 6- Onlar ki, gösteriş yaparlar. 7- Ve yardımlığı sakınır (zekatı vermezler). BENİ İŞSİZ BIRAKAN, YILLARCA YOKSUL BIRAKAN, İTİP KAKANLAR, ADALETLE HÜKMETMEYİP YANDAŞLARINI DOYURAN YEZİD ZİHNİYETLİLER SİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. ALLAH İLE ALDATAMAZSINIZ GERÇEK MÜSLÜMANLARI...

  • YE KÜRKÜM YE17 Mart 2014 13:46

    Ben insanların geceleri yatacak bir saçak altı bile bulamadıkları bir dünyada, başkalarının 500 metrekarelik malikanelerde yaşamasını anlamıyorum. Evsizler için ev, suyu olmayanlar için su lazım, ekmek lazım. Sen böyle bir dünyada özel uçağım olsun, oraya buraya gideyim diyorsun. Eğer herkes daha fazlasını isterse, birgün kimseye birşey kalmayacak.

  • KISSADAN HİSSE17 Mart 2014 13:45

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış: - Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış: - Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş: - Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar: - Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış: - Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: - Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!

  • DÜŞÜNCE17 Mart 2014 13:45

    DÜŞÜNCE Beynimizdeki düşünceler oluşturmuştur bizi, Her ne isek, düşüncelerle işlenerek yapılmıştır hepsi, Bir kişinin beyninde kötü düşünceler etkinse, Öküzün çektiği arabanın ardından gelen tekerlekler gibi, Onun ardından da acının geldiği bilinse, Bir kişinin beynindeki düşünceler güzelliğini korursa, Kendi gölgesi gibi mutluluk takip eder onu nasıl olsa…

  • İYİ DÜŞÜNCE17 Mart 2014 13:44

    İYİ DÜŞÜNCE!.... Ne olmak isterseniz onu olursunuz, Bırakın başarısızlık bulsun yanlış tatminini, O zavallık sözcük olan ‘’çevre ‘’ de, Ancak ruh onu reddeder özgürce… Zamanın hakimidir ve ve mekanın fatihi, Sindirir o kibirli düzenbazı, talihi, Ve verir zorla koşula emrini, Tacını çıkart ve al o hizmetçinin yerini… İnsan iradesi, o görünmeyen kuvvet, Evladı ölümsüz ruhun, Açabiliyor yolunu her amacın, Girsede araya duvarlar ve zaman…. Geç gelsede kalkışmayın sabırsızlanmaya, Bekleyin anlayana kadar.. Ne zaman ki ruh yücelir hükmeder, O zaman hazırldır Tanrı, istenileni yapmaya….

  • Tayyip17 Mart 2014 13:39

    İyi valla, inkar edince bizde inandık, tek evden bahsedilmiyor orda, 4-5 tane evdeki paralar söz konusu.. Git mahkemede akla aklayabiliyorsan kendini, sandıkta değil..