BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Netanyahu oğlunun kulağını çek----

Erdoğan: Netanyahu oğlunun kulağını çek

Erdoğan: Netanyahu oğlunun kulağını çek
16 Mart 2019 - 18:26 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziosmapaşa'da halka seslendi. "Yeniden bir Haçlı-Hilal mücadelesi istemiyoruz. Çok merak ediyorsanız gereği de olur, bunu da açıkça söylüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa’da halka hitap etti.

Erdoğan, "Türkiye'nin yükselişi elbette Haçlı artıklarının zoruna gidecek. Ne kadar rahatsız olursa olsunlar, biz asla geri adım atmayacak, asla pes etmeyeceğiz. Bize saldıran Haçlı bozuntularına, bizi hedef alan katillere, o katillerin sırtını sıvazlayan odaklara sesleniyorum: Başaramayacaksınız." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

"Türkiye'nin yükselişi elbette bazılarının zoruna gidecek. Top oynayan Filistinli çocukları Gazze sahilinde bombalayanlar elbette bizim gerçekleri yüzlerine vurmamızdan rahatsız olacak. Ne kadar rahatsız olurlarsa olsunlar biz asla geri adım atmayacak. Asla pes etmeyeceğiz.

Bize saldıran Haçlı bozuntularına, bizi hedef alan katillere, o katillerin sırtını sıvazlayan odaklara sesleniyorum: Başaramayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Ne siz ne de piyonlarınız bu ülkeyi bir daha asla teslim alamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu milleti asla bölemeyeceksiniz. Siz isteseniz de istemeseniz de biz 2023 hedeflerine mutlaka ulaşacağız. Siz istemeseniz de zalime zalim katile katil demeyi cesaretle söylemeyi devam edeceğiz. Biz Kudüs'ün hakkını savunacağız. Zulümlerini yüzünüze çarpmaktan çekinmeyeceğiz. Dik duracağız, kararlı duracağız. Kibir kulelerinin önünde asla eğilmeyeceğiz.

Türkiye her alanda başını dik tutmak zorundadır. Birliğine beraberliğine kardeşliğine sahip çıkmak zorundadır. Bu ülke sadece mevcut hudutlarıyla sınırlı bir ülke değil. Bugün Türkiye umudun adıdır, adaletin timsalidir. Göz dönmüş katillerin ülkemizi hedef almasının sebebi de budur. Yeni Zelanda'da 49 Müslüman öldürüldü, şehit edildiler."

"Haçlı-Hilal mücadelesi istemiyoruz"

O katil şimdi diyor ki Anadolu yakasında kalabilirsiniz ama Avrupa Yakası'na geçemezsiniz. Kimsin sen? Senin geçmişin geri de kaldı. Tüfeklerin üzerine yazmışsın. Şimdi başka bir dünya var. Biz dünyada yeniden Haçlı-Hilal mücadelesi istemiyoruz. Çok merak ediyorsanız gereği de olur.

"Netanyahu oğlunun kulağını çek"

Tüm dünyanın göz bebeği olan İstanbul'a 'Konstantinapol' ifadesini kullanan ey Netanyahu, oğlunun kulağını çek. Eğer bu konuda biraz daha ileri giderseniz terbiye metotlarımız farklıdır, sizleri o tür de terbiye etmesini biliriz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)