BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Kazakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü----

Erdoğan Kazakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü

Erdoğan Kazakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
13 Eylül 2018 - 16:51 www.finansgundem.com

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev'i resmi törenle karşıladı

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'i , Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önündeki caddede karşılayan süvariler, konuk Cumhurbaşkanına protokol kapısına kadar eşlik etti. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev'i, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ana giriş kapısında karşıladı. 

Erdoğan ve Nazarbayev'in tören alanındaki yerlerini almalarının ardından 21 pare top atışı eşliğinde iki ülkenin milli marşları çalındı.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Muhafız Alayı Tören Kıtası'nı Türkçe "Merhaba asker" diyerek selamladı. Törende tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayraklar ve askerler de yer aldı.

Heyetlerin takdiminin ardından, merdivenlerde ülkelerinin bayrakları önünde tokalaşarak gazetecilere poz veren Erdoğan ve Nazarbayev daha sonra baş başa görüşmeye geçti.

Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Oturumu'na ve anlaşmaların imza törenine de iştirak edecek Erdoğan ve Nazarbayev, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Törende Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan hazır bulundu.

Türkiye ile Kazakistan'dan dev anlaşma

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)