BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Kuzu kuzu geleceksiniz----

Erdoğan: Kuzu kuzu geleceksiniz

Erdoğan: Kuzu kuzu geleceksiniz
17 Ekim 2015 - 14:03 www.finansgundem.com

Asrın Projesi’nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partilerine sert çıktı.

Türkiye'den KKTC’ye su temin edilmesini öngören ve "asrın projesi" olarak adlandırılan projenin Anamur ayağındaki açılışı sona erdi. Önce Başbakan Ahmet Davutoğlu, sonrasında KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı kürsüye çıktı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partilerini eleştirerek, "Türkiye’nin halkın oylarıyla seçilmiş bir cumhurbaşkanı olarak, yatıyorlar, kalkıyorlar ana muhalefeti kaçak saray, yavru muhalefeti kaçak saray. Kaçak saray kadar başınıza taş düşsün" dedi.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çarpıcı açıklamaları:

"İNSAN ÖLÜR KALIR ESERİ"

Türkiye tüm engellemelere rağmen her alanda olduğu gibi 2023 hedeflerine yürüyor. Türkiye’nin ihtiyacı olan hizmet siyasetidir. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri, bunu böyle bileceğiz. Türkiye’yi hizmet siyasetinden uzaklaştırmaya çalışmak bir darbedir. Dikkat ediniz, Türkiye ne zaman güçlense önüne hemen bir takım engeller çıkartılmıştır.
Kimi zaman darbelerle, kimi zaman terörle milletimiz başka gündemlere yönlendirilmiştir. Kardeşlikle aşacağımız kimi sorunlar kanatılarak derinleştirilmek istenmiştir. Bu oyunlar çok oynandı. Siyasette, ekonomide, dış politikada nice saldırılara, nice tezgahlara maruz kaldık. Milletimizin desteğiyle hepsini geride bıraktık.
 
"TERÖRÜN ÜSTESİNDEN GELECEK GÜCE SAHİBİZ"

Ülkemiz farklı gündemlere yönlendirilmiştir. Ülkemizde demokrasiyi güçlendirirken sosyal restorasyonu da unutmadık. Törer meselesini çıkarmak için samimi bir mücadele verdik. Demokratik hamleleri cesaretle hayata geçirdik. Son birkaç aydır artan terör hareketinin ülkemizi milletimizi hedef almalarından üstesinden gelecek güce sahibiz.

Saldırı sonrasında dahi siyasi partilerimiz birliği kararlılığı ortaya koyamadı. Ne diyorlar şu bakan, bu bakan istifa etsin. Bu ülkede Sivas olaylarında, Kahramanmaraş olaylarında iktidarda kimler vardı? Neden istifa istemediniz? Her seferinde istifa istemek ülkeyi yönetilemez hale getirmektir. İftira atan siyasetçiler en büyük handikaptır. Meslek örgütleri ve basınla tek yürek, tek gövde olarak karşılarına çıkarsak terör örgütleri değil bomba, mantar tabancası bile atamaz.
 
"KAÇAK SARAY KADAR BAŞINIZA TAŞ DÜŞSÜN"

Yavru muhalefete bakıyorsunuz kaçak saray, ana muhalefete bakıyorsunuz kaçak saray... Kaçak saray kadar başınıza taş düşsün. Ne kaçak sarayı be. Bu ülkenin cumhurbaşkanlığı makamının bu tür şeylerle yıpratılması diye bir şey olabilir mi? Önce ne diyorlardı biz oraya gitmeyiz. Şimdi ne diyorlar çağırırlarsa gideriz. Tabii ki kuzu kuzu geleceksiniz.
 
Bugün milli duruş sergilemeyenler sonra başı öne eğik duracaktır. Asker, polis, korucu, vatandaş olarak verdiğimiz herbir kayıptan dolayı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Malesef bazı siyasiler terör mağdurları ile ilgili geçmişte çıkarmış olduğumuz bir yasal düzenlemeyle ilgili 4 madde altında bazı yardımlar yapıldı. Şehitlerle alakası yok. Fakat bunu bile bazı siyasiler istismar etmek suretiyle kullanıyor. bunu bilmenizi istiyorum. Mücadelede terör mağduru olan yoktu. Terör mağduru için düzenleme yapmıştı. Bugün hemen bunları da şehitler sınıfına soktular diyerek konuşuyorlar.

Bu noktada samimiyet olmazsa samimiyetsizlik vurur. Bu yanlışları düzelterek ilerlemeliyiz. Bu mücadeleyi terör örgütleriyle değil bizimle yürüyenlerle sürdüreceğiz. Türkiye büyümeye devam ediyor. Biz bu ülkeye efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenleri kutluyorum. Ben de aynen su gibi aziz olur diyorum. İnşallah bu birliğimiz beraberliğimiz daim olsun diyorum. Biz birbirimizi Allah için seviyorum. Allah için sevmeye devam edeceğim. Kalın sağlıcakla...
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Turgut17 Ekim 2015 22:33

    Kuzu kuzu kimse gelmez

  • Ali Ergül17 Ekim 2015 22:10

    Sn. RTE, şu saraya Aydın Doğan ve Kişilik akan yazarlarını çağırsa sabahtan yola düşerler. Bunlar gazeteci yaa Kişilik akıyor yüzlerinden. Ertuğrul Özkök Çanta taşır.

  • arşiv17 Ekim 2015 21:34

    belediye başakanlığına aday olduğunda oturduğun ev de kaçak yapıydı.

  • vato17 Ekim 2015 21:23

    Haa demekki kaçak saray ha yada saray kaçak ha...

  • Ali Ergül17 Ekim 2015 20:39

    Aydın Doğan gazeteleri HDP PKK taraftarlığı yapsın bu haberi görmesin. Milli .. yaa. Tarafsız yaa.

  • Az kaldı seçime sabredin17 Ekim 2015 20:24

    Burhan Kuzu da anam anam anam kamuda ki israf bir bilsen demişti ama halk uyandı vergilerle dolan hazine bir gün harcananlari geri alacaktır bu ülke kimsenin babasının mali değil yapılan hersey hazineden çıkıyor kimse cebinden harcamiyor

  • Turgut17 Ekim 2015 19:06

    Bahçeli saraya kuzu kuzu gelmez

  • exper17 Ekim 2015 18:19

    Memleketin yarıdan fazlası açlık sınırı altında yaşamaya çalışırken, milyonlarca insan işsizlikten kırılırken,akp yi destekleyenler, sizin çıkarınız nedir?

  • Öztürk 17 Ekim 2015 17:09

    Türk devletinin yönetim merkezi olan bu yeri eleştirmek herhalde bu ülkeye yapılacak en büyük hainliktir.

  • yazık17 Ekim 2015 15:47

    uğraştığın işlere bak ya.yazık

  • ali17 Ekim 2015 15:47

    GSS sigortasını biran önce kaldırın. çalışmayan birisinden para istemek, borçlandırmak ve üzerine faiz bindirmek hangi dinde var. amaçlardan biri ; işşizlik oranlarını düşürmek. bir kısım vatandaş GSS ödeyeceğime dışarıdan SSK mı yatırırım diyor ve eş akrabanın şirketinde kendisini sigortalı gösteriyor. böylece işsizlik oranları düşük gösteriliyor. tamam vatandaşa destek olmuyorsunuz anlıyoruz ama köstekte olmayın LÜTFEN.

  • Göktaşı17 Ekim 2015 15:38

    1000 oda olunca taş değil meteor gök taşı olur ancak ?

  • Kaçan Grup17 Ekim 2015 15:24

    Galiba farkında değil, ama artık cumhurbaşkanının konuşmalar iktidar partisine değil muhalefet partilerine yarıyor.

  • Cüneyt 17 Ekim 2015 14:52

    Halk vergi mükellefi ve sözsahibi ve gönlü razı değil ise oturmak haram yemekle eş değer...