BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Konya-Karaman YHT hattı bir hafta ücretsiz olacak----

Erdoğan: Konya-Karaman YHT hattı bir hafta ücretsiz olacak

Erdoğan: Konya-Karaman YHT hattı bir hafta ücretsiz olacak
08 Ocak 2022 - 18:22 www.finansgundem.com

Erdoğan "1 hafta inşallah Konya-Karaman ücretsiz olacak. Hayırlı olsun" açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'daki AK Parti İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Bugün Karaman'da bildiğiniz gibi muhteşem bir gün geçiriyoruz. Maşallah bugün Karaman gerçekten bir başka güzel. Karaman yine coşkulu, yine heyecanlı, milletin adamına yine sevdalı. Aktekke meydanında Karaman'ın aşkına, muhabbetine bir kez daha şahitlik ettik. Karaman sadece tarihi, erenleri, abidevi şahsiyetleri değil aynı zamanda ahda vefasıyla da büyük bir şehir olduğunu bize gösterdi. Buradan Karamanlılara şükranlarımı sunuyorum. Karaman bizi nasıl seviyorsaı biz de tüm Karamanlı kardeşlerimizi Allah için seviyoruz.

Biz bu şehrin ecdad yadigarı camilerini, koca yürekli insanlarını seviyoruz. Biz bu güzel şehrin mertliğini, yiğitliğini, yılların ihmal edilmişliğine rağmen ideallerini gerçekleştirmesini seviyoruz. Sıkıntılar karşısında mücadele azmini seviyoruz diğer 80 vilayetimiz gibi. Bir yandan insanımızın derdiyle dertleniyor, sorunlarına çareler üretiyoruz.

Hafta içi Ankara'da TUSAŞ'a ait milli muharip uçak tesisininn gerçeğini gerçekleştirdik. İnşallah uçağımızı 2023 yılında hangardan çıkartıyoruz. İlk uçuşunu 2025'de gerçekleştirecek uçağımız 2029'dan itibaren göklerdeki yerini alacak semalarımızdaki yerimizi korumaya başlayacaktır.

Karaman bir medeniyetler beşiği olmanın yanısıra dayanışmanın, milli iradenin de şehridir. Partimizi kurduğumuz günden beri Karaman'ı hep yanımızda gördük. Rabbim hepinizden razı olsun. Desteğinizden, hayır dualarınızdan bizi hiç yalnız bırakmadınız.

CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden diyanetten nasibi yok. Bay Kemal kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Niye söylemiyor? Çünkü onun cinsi de cibilliyeti de o. O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Eğer sıkıysa bu havlayanları sustur. Bu ülkede bizim dinimize, bu ülkede bizim diyanetimize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz bildiririz ve sorarız.

Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Aynısınız. Onları getirip konuşturtuyorsun sen de arkasından izliyorsun. Bizim bunu yutacağımızı mı zannediyorsun? Benim tanıdığım bu millet 2023'de dinimize diyanetimize saldıranlara hesabını soracaktır. Eğer şair diyor ya 'dinime küfreden bari müslüman olsa'. Bunların durumu bu, çık açık oyna bari. Sokak terörüyle ülkemizi karıştırmaya çalıştırdıklarında yanımızda siz vardınız. 17-25 Aralık'tan 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne kadar her kritik kavşakta siz iradenize sahip çıktınız.

Demokrasimizi daha da güçlendirme çabalarımızda sandıkları patlatarak Türkiye'nin önünü yine sizler açtınız. Tıpkı bize bu toprakları vatan kılan şanlı ecdadımız gibi torunları olarak sizler de eğilmediniz, bükülmediniz, istiklalinize leke sürdürmediniz. Siz var ya siz, böyle dik durdukça siz sağlam durdukça biz de sizden aldığımız cesaretle tehditlere meydan okuruz. Yeri geldi Cumhuriyet mitingleri kılıfı altında açıkça darbe çağrısı yapan çapulculara meydan okudunuz, ülkemizi güney sınırından terör koridoruyla kuşatmaya çalışan emperyalistlere meydan okuduk, bölücü örgütün şehir eşkıyalarına şahsiyetini 1 dolara satan FETÖ'cü alçaklara meydan okuduk. Çalışmadan, üretmeden servetine servet katmaya alışmış para babalarına meydan okuduk.

Bize sandıkta verdiğiniz emanete ihanet etmedik, sizin başınızı yere eğdirmedik. Gençler, hatırlıyor musunuz gazete manşetlerinden bize ömür biçtiler. Gece yarısı bildirileriyle bizi sindirmeye çalıştılar. Uyduruk davalar üzerinden partimizi kapatmaya çalıştılar, hukuk garabetleriyle milletin tercihine ipotek koymaya yeltendiler. Terör örgütleri aracılığıyla ülkemizi Suriyeleştirmek istediler. Allah'ın yardımı, sizlerin desteği sayesinde hepsinin üstesinden geldik.

Bize olan teveccühünüzü, güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Siyaset meydanını milletin iradesini hukuk ve ahlak dışı yollarla gasp etmeye çalışan muhterislere bırakmadık. Köken, dil, meşrep, bölge üzerinden kotarılmak istenen fitne siyasetinin bu toprakları zehirlemesine, bu ülkeyi esir almasına fırsat vermedik. Çünkü biz sırtımızı size dayamıştık, size inanıyor, size güveniyorduk. Ülkenin felaketinden rant devşirmeye çalışan gözü dönmüşlere rağmen Türkiye'yi cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarla buluşturduk.

Son 19 yıldır durmadan, dinlenmeden koşturuyoruz. Bize durmak haramdır, duraksamak haramdır. Daha çok çalışacağız, daha çok koşacağız, Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokuyoruz ve sokacağız. 81 vilayetimizin her birine eserlerimizle mühürümüzü vuruyoruz. Resmi kurumlarımız ile belediyelerimizin yaptığı toplam yatırım bedeli 2 milyar 311 milyon lira olan hizmet, proje ve eserleri Karaman'da devreye aldık.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı toplam yatırım bedeli 1,4 milyar liraya ulaşan bu projeyle Karaman artık ulaşımda farklı bir aşamaya geçmiştir. Konforu ve çevre dostu olmasının yanısıra vakit ve enerji açısından da ciddi tasarruf sağlayacak bu yatırımın şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz. Karaman-Konya 35 TL, bakanım söylüyor. Bu kıyağı da unutmayın. Peki Adil hiç ücretsiz yapmayacak mıyız? Şöyle 1 hafta ücretsiz yapalım. 1 hafta inşallah Konya-Karaman ücretsiz olacak. Hayırlı olsun. İnşallah bu da bu hattın sadakası olur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TBB'ye TURKOVAC tepkisi

Kılıçdaroğlu, Romanlar ile bir araya geldi

 

ETİKETLER :