BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan konuşurken masalara vurdular----

Erdoğan konuşurken masalara vurdular

Erdoğan konuşurken masalara vurdular
14 Şubat 2020 - 11:23 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan ziyareti kapsamında, Pakistan Ulusal Meclisi'nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan'ın konuşması sırasında Pakistanlı vekillerin Erdoğan'ı alkışlamak yerine meclis sıralarına vurmaları dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan ziyareti sırasında mecliste de bir konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında, "Pakistan'a ayak bastığımız andan itibaren bizi karşılayan tüm makamlara teşekkür ediyorum. Burada kendimizi yabancı görmüyoruz. Pakistan'da biz kendi evimizdeyiz. Türkiye Pakistan kardeşliği tarihi olayların pekiştirdiği hakiki bir kardeşlikti" dedi.

Sözlerine, "Pakistan halkının Kurtuluş Savaşımız sırasında ekmeğinden artırarak gönderdiği yardımları unutmadık. İşte şimdi de bizim için Keşmir odur. Dün Çanakkale bugün Keşmir. Her türlü baskıya rağmen Türk milletini yalnız bırakmayan kardeşlerimizi unutmayacağız. Keşmir sorunu çatışma veya baskıyla değil ancak adalet ve hakkaniyet temelinde çözülebilir. Türkiye, Keşmir meselesinde adaletin, barışın, diyalog yoluyla çözümün yanında yer almayı sürdürecektir. Bizim kardeşliğimiz kan bağından değil, gönül bağından geliyor. Bizim dostluğumuz menfaatten değil, muhabbetten geliyor" şekilde devam etti. 

Erdoğan konuşurken, Pakistanlı vekiller; sık sık masalara vurdu. Pakistan kültüründe masaya vurmak ‘alkışlama’ yerine geçiyor. 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)