BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, Koç'un ihalesini iptal etti----

Erdoğan, Koç'un ihalesini iptal etti

Erdoğan, Koç'un ihalesini iptal etti
27 Eylül 2013 - 07:40 www.finansgundem.com

Koç Grubu'na ait RMK Marine şirketinin kazandığı MİLGEM projesi ihalesi iptal oldu

Milli Gemi Projesi (MİLGEM) kapsamında açılan ihaleye giremeyen firmalar, Başbakanlık Teftiş Kurulu’na şikayette bulunmuştu. Savunma Sanayii Müsteşarlığı’na gelen müfettişler tüm ihale dosyalarını tek tek inceledi.
Milli Gemi Projesi kapsamında Heybeliada ve Büyükada adlı savaş gemileri tamamlanmıştı. Koç Grubu'na ait RMK Marine, bunlara ek olarak kazandığı ihale diğer gemileri yapacaktı. Firmaların şikayetleri ve müfettiş raporları üzerine Başbakan Erdoğan son noktayı koydu ve toplantıdan “ihalenin yenilenmesi” kararı çıktı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vedat27 Eylül 2013 17:31

    yaza girerken bende fıat araba alacaktım, gezi olayları patladı ve koç ile ilgili olaylar gündeme gelince istemesemde toyota aldım. koyun değiliz tabiki kötülük yapana tepki göstereceğiz. o zaman hırsız cem uzan'a haksızlık olmazmı birini kayır birine saydır. herkes haddini bilsin bizi dünyaya rezil edenlere arka çıktılar.

  • haluk hadi27 Eylül 2013 11:30

    ülker kazansaydı iptal edilir miydi sorusu önemlidir. mesut yılmaz ın banka satış ihalelerine geceyarısı karar vermesinin yüce divanla sonuçlandığı da hatırlanmalıdır. kin ve kibir insanlık suçudur.

  • İntikam27 Eylül 2013 09:33

    Dizilerde olur başbakan intikam almak sana karşı duran herkesi böyle harcayamazsın bu kadar yetkili oluşun bu halkın sayesindedir.