BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan izleyince şoke olmuş!----

Erdoğan izleyince şoke olmuş!

Erdoğan izleyince şoke olmuş!
25 Mart 2014 - 14:58 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Suriye'ye yardım götüren MİT TIR'larının durdurulmasıyla ilgili görüntüleri izlediğinde "şoke olduğunu" belirten Erdoğan, muhalefetin Suriye politikasını eleştirdi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın o sözleri:

"Suriye'deki Türkmenlere yardım götüren TIR'ları durdurdular. Bunu başka bir ülkenin savcısı yapsa anlarım. Ben bunları izleyince şok oldum, gereğini yaptık zaten. Suriye'deki Türkmenlere yardım götürüyordu. Bu MHP milliyetçi de neden sesi çıkmıyor? Katil Esad'ın bombalarına mı mahkum edelim. Bunlar dürüst değiller, meydanlardaki konuşmalara bakmayın. Devlete saldırı var. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na, Başbakanı'na, MİT'e saldırı var, MHP susar... Bu MHP neden susar? Çünkü Pensilvanya öyle istiyor. Pensilvanya bunların boynuna ipi asmış istediği yere sürüklüyor. Önceki gün bir Suriye jeti angajman kurallarını ihlal etti. Defalarca uyarıldı, hava kuvvetlerimize ait jetler gitti o uçağı düşürdü. Suriye daha tepki vermeden CHP bu hadiseye tepki verdi. Hale bak ya... Bunların yayın organları, yandaş medyaları hepsi birden tepki veriyor. Bunların birbirinden farkı yok. "
 
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sadık26 Mart 2014 00:26

    bırak bu işleri yolsuzlukların hesabını ver millet artık senden nefret ediyor.çek git artık.

  • mert25 Mart 2014 22:36

    benim anlamadığım madem o tırlarda bi şey yoktu neden aratmadınız. ha biz mazlum suriyelilere erzak yardımı yapıyoruz dediniz bırakın arasalardı. ama silah taşıdığınız ortaya çıktı. sonra yine dediniz türkmenlere yardım ediyoruz. bir gün sonra türkmenler açıklama yaptı bize gelen bi yardım yok diye. Allah aşkına bi yanlışlık yok mu bunda.

  • ne alaka25 Mart 2014 22:29

    ya arkadaş yerel seçim propogandası bu. ne alaka mit tırları? niye ondan bahsediyor ki? kaldı ki o tırlar hakkında tatmin edici açıklama da yapmadı. hadi tamam, devlet sırrı, olabilir, her devletin hakkı vardır gizli operasyonlar yapmaya. madem gizli operasyon, neden bu gizli operasyon hakkında hala konuşup duruyor meydanlarda?

  • KEFEN25 Mart 2014 17:33

    KEFENİN CEBİ YOK. YÜCE ALLAH İNSANLARI İYİLİĞİ VE KÖTÜLÜĞÜ İLE DEĞERLENDİRİYOR. SEN HANGİSİSİN ACABA MERAK EDİYORUM.

  • FRANSIZ ATASÖZÜ25 Mart 2014 17:32

    TEMİZ BİR VİCDAN KADAR YUMUŞAK HİÇBİR YASTIK YOKTUR.