BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: IMF sevdası Türkiye'yi teslimiyet devrine döndürme özlemi----

Erdoğan: IMF sevdası Türkiye'yi teslimiyet devrine döndürme özlemi

Erdoğan: IMF sevdası Türkiye'yi teslimiyet devrine döndürme özlemi
22 Mayıs 2020 - 15:52 www.finansgundem.com

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarına hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada, yeni kurulan partiler ve IMF ile ilgili önemli açıklamalarda da bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konumaşında, "Başbakanlığım döneminde bakan, bürokrat olarak görev verdiğimiz kimi isimler de şimdi CHP ile aynı teraneleri mırıldanıyor olmasını, üzüntüyle takip ediyorum. Siyasetin temelinde millete karşı dürüst olma vardır. Düşünün bakanım durumunda olanlar veyahut da daha farklı görevler verdiğim kişiler, şimdi farklı bir şekilde saldırı içindeler" diye konuştu.

IMF TARTIŞMALARI

"Biz IMF'ye olan borcumuzu ödedik ve IMF defterini 2013'ün Mayıs ayında kapattık. Ülkemizde IMF defterini bir daha açmayacağımızı söylememize rağmen, ülkemizi IMF'nin boyunduruğuna sokmaya çalışanların boşuna uğraştıklarını söylemek istiyorum. CHP'nin IMF sevdasının gerisinde Türkiye'yi geçmişteki siyasi ve ekonomik teslimiyet devrine döndürme özlemi vardır."

Erdoğan: Teyakkuz halinde olmayı sürdüreceğiz

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan Talip IŞIK22 Mayıs 2020 22:34

    sayın Cumhurbaşkanım, Tasarruf tedbirleri kapsamında ilk olarak kapatın yedi tepeyi ve halka seslenin. Kendinizden başlatın tedbirleri, " ÖYLE BİZ BİZE YETERİZ DEMEKLE OLAMAZ " Aksi taktirde IMF'yi kendin davet etmek zorunda kalacaksın. Bu gün Yabancılar 17 milyon lot Garanti bankası hissesi sattı. YABANCILAR SATIP KAÇIYOR. TEHLİKE YAKLAŞIYOR. :(

  • Timuçin22 Mayıs 2020 22:11

    Ne gerek var imf ye biz bize yeteriz yaz 10 TL gönder ekonomi süper dünya bizi kıskanıyor.

  • Muhtar22 Mayıs 2020 21:09

    Süperiz yaa. Tok açın halinden anlamaz. Sırça köşklerinde oturanlar bunu anlamaz.

  • muhtar lara22 Mayıs 2020 17:28

    seviyeli ilişkiler önemlidir.