BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ile Biden'dan ayaküstü ilk görüşme----

Erdoğan ile Biden'dan ayaküstü ilk görüşme

Erdoğan ile Biden'dan ayaküstü ilk görüşme
14 Haziran 2021 - 16:17 www.finansgundem.com

NATO Liderler Zirvesi, üye ülkelerin liderlerinin katılımıyla Belçika'nın başkenti Brüksel'de başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden Brüksel'deki NATO zirvesinde ayaküstü görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Karargahı'nın içindeki avluda çektirilen aile fotoğrafında, ABD Başkanı Joe Biden ile İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın arasında yer aldı.

Aile fotoğrafının çektirildiği alandaki dijital kulede NATO'ya ilişkin video gösterimi yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra diğer liderlerle NATO Zirvesi'nin ana oturumuna katıldı. Erdoğan, toplantı başlamadan hemen önce ABD Başkanı Joe Biden'la bir süre sohbet etti. Zirve kapsamında Türkiye saati ile 18.00'de bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden NATO karargahında ayaküstü ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

BİDEN: AVRUPA, TÜRKİYE VE KANADA'YI SAVUNMAK BİZİM İÇİN KUTSAL BİR SORUMLULUK

ABD Başkanı Joe Biden, NATO müttefiklerinin liderlerine Avrupa, Türkiye ve Kanada'yı korumanın ABD için "kutsal bir sorumluluk olduğunu" söyledi.

Reuters'ın aktardığı son dakika bilgisine göre Liderler Zirvesi'nin yapılacağı NATO karargahına geldikten kısa süre sonra açıklamalarda bulunan Biden, ittifakın kolektif savunma garantisi veren 5. maddesinin "kendileri için kutsal bir sorumluluk" olduğunu ifade etti.

Biden, "Tüm Avrupa'nın ABD'nin yanlarında olduğunu bilmelerini istiyorum" diye devam etti.

4 senelik Donald Trump döneminde zarar gören NATO ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflediğinin sinyallerini vermeye devam eden Biden, "NATO bizim için çok önemli" dedi.

Çorapları NATO zirvesine damga vurdu!

 

NATO Zirvesi başladı!

 

Erdoğan'dan Brüksel'de peş peşe kritik görüşmeler!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)