BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan için başkanlık şarkısı----

Erdoğan için başkanlık şarkısı

Erdoğan için başkanlık şarkısı
29 Ocak 2017 - 12:23 www.finansgundem.com

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şarkı yazdı

İzmir'de yaşayan tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şarkı yazdı. Eşinin gördüğü bir rüyadan etkilenerek duygularını söze döktüğünü anlatan Aygün, ardından sözleri besteledi, stüdyoya girip şarkıyı seslendirdi. Aranjesi Hakan İzmir'e, müzik yönetmenliği Miraç Yılmaz'a ait olan şarkı ise sosyal ağlarda da paylaşım rekorları kırmaya başladı.

Eşinin gördüğü rüyadan sonra şarkıyı yazdı

Binlerce kez tıklanan şarkının çıkış hikayesini anlatan Sanatçı Muharrem Aygün, "Eşimin gördüğü bir rüyayla bu parçayı yapmaya karar verdim. Rüyasında Cumhurbaşkanımızı bir evde kendi babası olarak görüyor. Eşim, "Babacığım sen niye buradasın, sen Cumhurbaşkanısın" diyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da "Çok yoruldum artık" diyor. Böyle olunca gündemimizde de şu an referandum, yeni Anayasa var. Kalbimizden geçen de büyük Türkiye için güzel şeylerin olması. Bende böyle bir parça yazmayı düşündüm. Dilimizde, kalbimizde olanı kağıda döktük. Bunu da okumaya çalıştık" dedi.

Tehditler almaya başladı

Şarkıyı bir hafta önce sosyal paylaşım sitesi youtube'a yüklediklerini ve beklemedikleri bir şekilde tıklanma aldıklarını belirten Aygün, olumlu beğenilerin yanı sıra tepkiler de aldıklarını ifade etti. Birçok kişiden eleştiri mesajları almasının yanı sıra tehditler de aldığını aktaran Muharrem Aygün, şunları söyledi:"Bu parçayı kaldırmazsam, eşimin çalıştığı kurumdan ayrılacağına kadar söylüyorlar, gece belirli telefonlar geliyor. Örneğin bir tane özel numara aradı ve kendisi hakkında da zaten savcılığa şikayette bulunduk. Dedi ki, "Eşin çalıştığı kamu kurumunda eskisi gibi çalışamayacak. Bu şarkıyı kaldırın, bunu kaldırmak zorundasınız" dedi ve kapattı.



"Mitinglerde şarkımın çalınmasını çok isterim"

Gelen tehditlerin kendisini yıldıramayacağını belirten Aygün, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ayrı bir gönül muhabbeti duyuyorum. Zindanlardan çıktı, "muhtar bile olamayacak" denilen bir şahsa bir bakıyorsunuz başbakan, cumhurbaşkanı. Zindanlardan çıktı, hapishanede kaldı, sonra milleti toplaması, Türkiye'nin istikrar yakalaması. Türkiye dediğiniz zaman Recep Tayyip Erdoğan deniliyor. İşte tüm bu duygularla bu parçayı yaptım" diye konuştu. Hayalinin, yaptığı şarkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum ve başkanlık yarışında çalması olduğunu belirten Muharrem Aygün, sözlerini şöyle sürdürdü: "Normalde ben tasavvuf müziği sanatçısıyım ve tasavvuf müziği icra ediyorum. Alllah'ı, Resulü, ashabı kiramı anlatan ilahiler okuyoruz. Bu şarkıyı ise gittiğimiz her mekanda okuyamayacağız. Tamamen siyasi ve bir dava adamını anlatan bir parça olduğu için okuyamayabilir. İsteriz ki her yerde okuyalım. Ben isterim mitinglerde benim parça çalsın, herkes hep bir ağızdan dönmeyeceğiz bu yoldan desin. "Seni başkan yapacağız Recep Tayyip Erdoğan" desin. Çok isterim."

İşte "Seni Başkan Yapacağız" şarkısının sözleri:

"Zindanlardan milyonlara lider olan yiğit adam
Hak aşkıyla iman ile kefen giyip yola çıkan
Dört düveli Allah için titreterek korku salan
Milletin kabul olan duası sen Erdoğan
Seni başkan yapacağız Recep Tayyip Erdoğan
Ümmet senin hep yanında, sen vazgeçme hiç davandan
Korkmuyoruz ne tüfekten ne de tanktan
Bütün dünya hep bir olsa dönmeyeceğiz bu yoldan
Ülke ülke bucak bucak mazlumlara kucak açan
Tüm inanmış gönüllere barış olup umut saçan
Ülkesine ışık olan her zillete hep dik duran
Ebu Leheb ordusuna demir gibi yumruk vuran
Selalarla darbeleri yıkan asil komutan
Bir sözü ile milletini meydanlara dolduran
Vatan için hep bir olup zalimleri durduran
Son sözümüz sende olsun, bütün dünya bunu duysun."

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül 29 Ocak 2017 16:20

    Referandum da oylanacak olan, Türkiye Cumhuriyeti mi? Recep Tayyip Erdoğan cumhuriyeti mi istiyorsunuz? Tercih sizin alttaki yorumu yazan gibi olmak istersiniz.

  • erdoganizm29 Ocak 2017 12:35

    gırban olam sana erdogan.babamiz sensin.kimligimi degistircem baba yerine recep tayyip yazdiracam.adamsin