BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, Hizmet-İş Sendikası'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı----

Erdoğan, Hizmet-İş Sendikası'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı

Erdoğan, Hizmet-İş Sendikası'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı
24 Ocak 2023 - 15:48 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hizmet-İş Sendikası'nın 45. kuruluş yıl dönümünü mesajla kutladı. Erdoğan, "Türkiye'nin yaklaşık yarım asrına şahitlik eden Hizmet-İş Sendikamızın önümüzdeki seçimlerde de bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HAK-İŞ'e bağlı Hizmet-İş Sendikasının 45. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa mesaj gönderdi.

Sendikanın 45'inci kuruluş yıl dönümünü tebrik eden, bugünlere gelmesinde emeği geçenleri şükranla yad eden Erdoğan, sendikada görev yapıp ebediyete intikal edenlere Allah'tan rahmet diledi.

Sendikanın, tam 45 yıldır "emeğin küresel kudreti" şiarıyla Türkiye'nin gelişmesine, kalkınmasına, ekonomik bakımdan büyümesine destek verdiğini vurgulayan Erdoğan, sendikanın emekçilerin hakkını savunma yanında en zorlu zamanlarda milli iradenin yanında saf tutarak, demokrasi üzerinden vesayet gölgesinin kalkmasına yardımcı olduğunu belirtti.

Türkiye'nin son 20 yılda ekonomiyle birlikte hak ve özgürlükler alanında yazdığı başarı hikayesinde, Hizmet-İş çatısı altında güç birliği yapanların çok önemli payının bulunduğuna dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

"'İşçinin hakkını alın teri kurumadan önce verin' buyuran bir medeniyetin mensupları olarak, hükümetlerimiz döneminde daima sizlerle dayanışma içinde hareket ettik, sizlerin yanında olduk, siz kardeşlerimiz için çalıştık. Küresel ekonomik şartlar nasıl olursa olsun ister çalışan, ister emekli hiçbir vatandaşımızı enflasyon canavarına ezdirmedik. Son olarak asgari ücreti 8 bin 507 lira yaparak, en düşük emekli maaşını 5 bin 500 liraya çıkartarak, memurlarımıza yüzde 30 zam vererek, sözleşmeli kamu görevlilerini kadroya geçirerek, emeklilikteki yaş sınırını çözerek çalışanın, üretenin yanında olduğumuzu gösterdik. İnşallah bundan sonra da sizlerle beraber yol yürümeye devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 14 Mayıs 2023'te düzenlenecek genel seçimlerden zaferle çıkarak, bir 5 yıl daha Türkiye’ye, aziz milletimize ve tüm insanlığa hizmet mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye’nin yaklaşık yarım asrına şahitlik eden Hizmet-İş Sendikamızın önümüzdeki seçimlerde de bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Sizlerden Türkiye Yüzyılı vizyonumuza çok güçlü destek bekliyorum."

Erdoğan, dayanışmalarının daim olmasını temenni ederek, sendikanın 45'inci yaşını kutladı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'EYT' çağrısı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim için 14 Mayıs'ı işaret etti

 

Erdoğan, Lyon'daki Türk vatandaşlarına telefonla seslendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)