BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Her partiye eşit mesafeliyim ama----

Erdoğan: Her partiye eşit mesafeliyim ama

Erdoğan: Her partiye eşit mesafeliyim ama
11 Mayıs 2015 - 14:59 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de toplu açılış töreninde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben her partiye eşit mesafeliyim ama gönlümde bir  aslan yatıyor ayrı mesele. Şimdi bazı genel başkanlar cumhurbaşkanının tarafsız olması lazım diyor. Ben cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi tarafım dedim ben milletin tarafıyım. Kalkıyorlar şikayet ediyor. YSK’ya gidiyorlar. Cumhurbaşkanı meydanlara çıkmasın diyorlar. Bu meydanlara çıkmaktan beni nasıl mahrum edesiniz?Bunlar anayasayı da okumuyorlar."dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Ana muhalefetin genel başkanı benden sizinle buluşmamdan rahatsız olmuş. Bu gazeteci geçtiğimiz günlerde ana muhalefetin televizyonunda başını örten kadın özgürlüğünden vazgeçmiştir diyor. Bunlara gerek dersi 7 Haziran’da vermeniz lazım. Rize bu defa bambaşka ders vermeli. İçlerindeki başörtü, inanç düşmanlığını  bastıramıyorlar.

Birisi çıkmış arkasında terör örgütü onun desteği ile yürüyor. İşçilerin kabesi Taksim diyor. Benim Kürt kardeşlerim dindardır. Kalkıp bu ülkenin Müslüman insanlarına kabeyi Taksim olarak gösterenlere gereken dersi verecek misiniz? Bunlara haddini toptan bildirmek gerekiyor.

Ana muhalefet partisin Ankara’da listesinde bir bayan var. Bu aday kendisi 28 Şubat döneminde başörtülü kızlarımızın baskıların en büyük savunucusudur. Ana muhalefet partisi hala eski günlerin özlemi içinde.

"DAHA ÖNCE BU OYUNU GÖRDÜK"

Adaları sosyal demokrattı ama kendileri faşistti. Dertleri bu kültürün inancI ile. Ağızlarından milletimizin değerleri ile ilişkin bir söz çıkmaz. Milletin değerlerine saldırmaktan geri durmazlar. Biri çıktı ne diyor? İmam Hatip okullarının orta kısmını kapatacağız diyor. bunu CHP diyor.Muhalefetin sayın başkanı biz bu oyunu daha önce gördük artık bunları yutturamazsınız. Orta kısımları kapattılar.Benim acım var, derdim var, ben babayım.

"OKUR İŞTE BAL GİBİ OKUR"

Kızlarım kapıdan geri çevrildi. Maalesef, kendi ülkemde üniversiteye gidemediler. Yurtdışına göndermek zorunda kaldım. Gidip Amerika’da, İngiltere’de okuyabildiler ama burada okuyamadılar. E erkek evladım da okuyamadı. Yüksek puanı olmasına rağmen o da katsayıya takıldı. O da gitti ABD’de lisans eğitimini aldı, Harvard’da master’ını bitirdi. E niye kıskanıyorlar işte, mesele bu. İmam hatipli Harvard’da nasıl okur? Okur işte bal gibi okuyor.

“O ARABAYI SATTIRMAZDIM”

Terör örgütünün arkasındaki parti Diyanet’e takmış. Diyanet sana ne yaptı?

Kaynağın bir tanesi de ne biliyor musunuz? Diyanet İşleri Başkanımız, tutmuş o Mercedes arabayı ben satılsın dedim diyor ve sattırıyor. Halbuki benim bilgim olsa, ben derdim ki 'Mehmet hocam ne yapıyorsun, niye satıyorsun? Senin bineceğin Mercedes’in fiyatı ne ya, gazetelerin attığı manşetlere niye bakıyorsun?'

Diyor ki kaynaklardan bir tanesi o 1 milyonu bulduk diyor. Bunlar şaklaban ya. Bunlar ekonomiyi falan yönetecek halleri yok. Bunlar ellerindeki belediyeleri yönetemiyorlar belediyeleri.

“BEN HER PARTİYE EŞİT MESAFEDEYİM AMA…”

Ben her partiye eşit mesafeliyim ama gönlümde aslan yatıyor ayrı mesele. Şimdi bazı genel başkanlar cumhurbaşkanının tarafsız olması lazım diyor.

Ben cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi tarafım dedim ben milletin tarafıyım. Kalkıyorlar şikayet ediyor. YSK’ya gidiyorlar. Cumhurbaşkanı meydanlara çıkmasın diyorlar. Bu meydanlara çıkmaktan beni nasıl mahrum edesiniz?Bunlar anayasayı da okumuyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)