BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Hepsinin altında Mercedes var----

Erdoğan: Hepsinin altında Mercedes var

Erdoğan: Hepsinin altında Mercedes var
18 Mayıs 2015 - 17:19 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuştu

Diyanet İşleri Başkanı'nın makam aracına ilişkin konuşan Erdoğan, " Bugün Mercedes'e binmek lüks olmaktan çıkmış. O adamların hepsinin altında Mercedes var. Kendi çocuklarını yurt dışında okuyorlar bize çatıyorlar. Kızımın bir tanesi dünyanın en saygın üniversitelerde masterını bitirdi."dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;

Önümüzdeki seçimlerde yeni meclis, yeni hükümet belirlenmeyecek. Onlarla beraber Türkiye'nin gelecekteki istikameti belirlenecek. Benim sizden ricam var. Bizi bölmek istiyorlar. Bizi ayrıştırmak istiyorlar. Onun için diyorum ki Samsun'dan öyle haykıralım ki Türkiye duysun.Bu birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaklar. Biz bu işi doğrudan milletin iradesine teslim ettik. Artık yeni anayasa,başkanlık sistemi kaçınılmaz ihtiyaç olarak ülkemizin bünyesinde. Bundan sonra tartışmamız gereken yeni anayasa ve başkanlık sisteminin içeriği olmalıdır.

Samsun özgürlük ve demokrasi mücadelesinin sembol şehridir. Ülkemizin istikbaline kastedenler eski Türkiye özlemi ile bir araya geldi. Kim bunlar; Bölücü terör örgütü, paralel yapı denen çete.

"MUSLUKLAR 'TISSS' DİYORDU"

Van'a gitmeden önce Van Belediyesi bilboardlara musluklarından kan akan bilboardlar hazırlamıştı. Ben buradan Türkiye'ye sesleniyorum. 78 milyon artık bu terör örgütünün güdümündeki siyasi örgüte 7 Haziran'da gereken cevabı verecek misiniz? O musluklardan berrak su akar. Bu gidişte baktım onları değiştirmişler, kan akmıyor. Herhalde yanlışta olduklarını anladılar. Çamur aksa anlarım. İstanbul'a belediye başkanı olduğu zaman çamur bile akmıyordu. Musluklar 'tıssss' diyordu.

Milletimizin inanç değerlerine saldırıyorlar. Bir yerlerden talimat almışçasına aynı kurumlarımıza hücum ediyorlar. Şimdi HDP ne diyor. Taksim kabemizdir diyor. Bizim tek kıblemiz kabemizdir o da Mekke'de. Ondan başka asla. Bunlara gereken dersi vermek lazım.

"HEPSİNİN ALTINDA MERCEDES VAR"

Ben Kürtçe Diyanet İşleri Başkanımızın Kuran mealini kürsülerde gösterdim. Ama dürüstlükten nasibini olmayanlar 'Diyanet ondan bir tane hazırlamış onu da cumhurbaşkanı'na gönderdi' diyor. Diyanet İşleri 10 bin adet hazırladı ve gönderdi. Şimdi de Ermenice hazırlanıyor.

"HEPSİNİN ALTINDA MERCEDES VAR"

Baktılar ki tutmuyor, bu defa Diyanet İşleri Başkanı’na bir Mercedes araba hikayesi tutturmaya çalıştılar. 1 milyon dediler arabanın bedeli 330 bin lira. Bugün Mercedes’e binmek lüks olmadan çıkmış. O adamların hepsinin altında Mercedes var. Kendi yavrularını yurt dışında okutuyorlar, gelip bize çakıyorlar. Açık net oyna. Kalktı ana muhalefet diyor ki “imam hatipleri kapatmayacağız” E tabi Kayseri orası. Seçim beyannamesinde var 1+8+4. Bu formül imam hatiplerin orta kısımlarının kapatılması formülüdür.
Kızımın bir tanesi dünyanın en saygın üniversitelerde masterını bitirdi. Ben imam hatip neslinden meslek lisesi mezunlarından da bunu bekliyorum. Artık başörtünüze saldırı var mı? Özgürce yaşamak bu be… Kardeşçe yaşamak bu be…

"BİZİ  MURSİ'NİN AKIBETİ İLE TEHDİR EDİYORLAR"

Bizi Mursi'nin akıbeti ile tehdit ediyorlar. Yüzde 52 ile seçilen cumhurbaşkanına idam diyorlar. Bizi Mursi'nin aldığı ceza ile korkutuyorlar. Biz medya gruplarını, paralel örgütü iyi biliriz. Biz demokrasi, özgürlük, istikbal diyoruz. Bunların aklında 27 Mayıs'taki cunta darbesi ile işbaşına gelmek var. Bunların aklında Mısır'daki gibi darbe ile yönetimi ele geçirmek, şehitlerin sayısını artırmak var. Ey Doğan medya grubu bununla bir yere varamazsın. Bununla kendine yaparsın. Unuttuğunuz bir şey var Türkiye eski Türkiye değil. Menderes'in akıbetini, Mursi'nin durumunu örnek göstererek yaptığınız çağrılara cevap umduğunuz yerden değil milletin sinesinden geliyor. Millet ne diyor. Söz de karar da milletin diyor. Milletimiz 12 yılda her seçimde aynı mesajı iletti.

"İSTİYORLAR Kİ ESKİ TÜRKİYE GELSİN"

İstiyorlar ki Türkiye eski Türkiye haline gelsin, millet aradan çekilsin. Türkiye 60'ların, 70'lerin Türkiyesi haline gelsin. Biz burada karar vereceğiz.
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ender20 Mayıs 2015 17:09

    Benim altımda toyota var,,mercedesi nerden görelim.

  • vergi20 Mayıs 2015 00:34

    Gerçek fiyati, ki bu diyanetin açıkladığı fiyattir, milyon lirayken bunu küçük göstermek ve 300 bin filan demek durustlugun neresindedir dostlar? Doğru mu sizce bu söylem? Yani Diyanet bile milyon demişken bu arabanın fiyatını ufak göstermeye cçalışan hadi buzi inandirsa diyelim, peki Allahı kandikandirabilir mi?

  • Ali Ergül19 Mayıs 2015 12:37

    RTE seni seviyoruz. Ülkede bir maziye bakın birde el insaf çekin. Bu adam bu ülke için herşey yaptı. Ülkeye sınıf atlattı. RTE C.Allah yar ve yardımcın olsun. Yolun açık olsun.

  • fbli18 Mayıs 2015 23:19

    Yazdıgın adamlar kendi kazandıgı para ile alıyorlar digerini ise devlet alıyor yani bizim paramızla.diyanet işleri başkanı kendi kazancıyla alsında bisin lafımız yok.tabi benzinine maaşı yeterse biner orasıda ayrı bir konu:)

  • Ali Ergül18 Mayıs 2015 21:03

    Aydın Doğan ve memurları hangi arabalara biniyor bir araştırın. Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan oturduğu ev ne kadar araştırın bakalım. Bol keseden atmayın. Diyanet'e herşey yakışır.

  • FBLİ18 Mayıs 2015 18:22

    330 BİN VERGİLER HARİC VERGİLER DAHİL TAM TAMINA 967 BİN TLDİR