BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan halka seslendi! Faiz lobisi boşuna sevinme----

Erdoğan halka seslendi! Faiz lobisi boşuna sevinme

Erdoğan halka seslendi! Faiz lobisi boşuna sevinme
10 Ağustos 2018 - 14:55 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dövizdeki volatiliteye ilişkin açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Dolar molar bizim yollarımızı kesmez, hiç endişe etmeyin" dedi. 

Erdoğan Bayburt'ta halka seslendi. 

Dolar ve eurodaki yükselişe ilişkin şunları söyledi:

Yastığının altında doları, eurosu, altını olan varsa gitsin TL ile bankalarımızda bozsun. Bu bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere benim milletimin cevabı olacaktır. Yerli paramızla inşallah bunlara cevabı vereceğiz. Bu bir yerli ve milli mücadeledir. Bizler bu mücadelede, bu uğurda gerekirse yedi düvele meydan okumaktan asla çekinmedik, çekinmeyiz. Bu saldırıların sebeplerinin çok başka olduğu açıkça ortadadır. Bu saldırıların sebeplerinin çok başka olduğu açıkça ortadadır. Bizim hiçbir ülkeye yönelik özel bir husumetimiz yoktur. Bizim bu noktada kimseye eyvallahımız olmaz olamaz. Tanktan uçaktan toptan kurşundan korkmayan millet bu tarz tehditlerden mi korkacak. Bize karşı uzatılan her dost eline açılan her dost yüreğine samimiyetle karşılık vermeye devam edeceğiz. Tüm olumsuz ihtimallere karşı da hazırlıklarımız var, döviz kuruna, faizlere bakıp, tehditlerine bakıp el ovuşturanlar hiç boşuna heveslenmesinler. Faiz lobilerine sesleniyorum boşuna heveslenmeyin. Bunlar bizim için ancak hedeflerimize yürüdüğümüz yolda dönemsel araçlar olabilir. Şimdi de İran'dan Rusya'ya, Çin'den kimi Avrupa ülkelerine kadar farklı alternatifler konusunda önemli mesafe katetmiş durumdayız. Türkiye'ye güvenen, yatırım yapan, yol yürüyen herkes mutlaka kazanır. Türkiye'yi kaybetme pahasına küçük hesaplar peşine düşenler yarın çok pişman olacaktır. 15 Temmuz'da saldırılara nasıl karşı koyduysak, bugün maruz kaldığımız ekonomik saldılara karşı da ülkemizi aynı şekilde müdafaa etmemiz gerekiyor.

Bu haramzadelere vereceğimiz en büyük cevap daha çok çalışarak üretimi, ihracatı, istihdamı artırmak olacaktır. Bu oyunu hep beraber bozalım, bu duvarı hep beraber yıkalım. OVP'nin hazırlıklarını Eylül başına yetiştiriyoruz. 2019-23 stratejik planımızı kasım sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Alınacak ek tedbirler için ilgili tüm kurumlarımız gece gündüz çalışıyor. Hiç kimsenin gözü kur tablosunda, faiz tablosunda olmasın, herkesin asıl o büyük fotoğrafa bakmasını istiyorum.

Dolarda sert yükseliş sürüyor

 

Albayrak Yeni Ekonomi Modeli'ni açıklıyor

 

 

 

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerim10 Ağustos 2018 21:33

    Tl mixi savunacaz derken battik size uyduk dolar sattik ve battik dimdi ne yapacaz yardim edermisiniz bizlere yoksa kendi dusen aglamaz mi dersiniz

  • Yobaz10 Ağustos 2018 20:50

    Bu bir gurur meselesi oldu artik.Türkiye nin namusuna göz dikenleri saliverme..Tüm dünya bunun bedelinin ödetildigini görmeli.Paranin degeri yok bizler için. Senden bunu bekliyorum.Seni pek sevmesem de.

  • Tufan10 Ağustos 2018 16:51

    Bu sefer başımızda çok şükür reis var, bu sınavı da geçecez inşallah hep beraber

  • Halk10 Ağustos 2018 15:58

    Başkanlık sistemi cidden istikrar getirdi. İstikrarlı kur ve risk primi artışı. Maşallah.

  • ali veli 10 Ağustos 2018 15:52

    faiz lobisi sana seviniyor ne zaman konusuyorsun dolar ve euro ucuyor,faizciler senin konusmani bekliyor hep...

  • battıkça batıyoruz10 Ağustos 2018 15:03

    millet battı hala aynı edebiyat