BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErdoğan G.Saray'ı tebrik etti----

Erdoğan G.Saray'ı tebrik etti

Erdoğan G.Saray'ı tebrik etti
01 Haziran 2015 - 13:36 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın şampiyonluğu üzerine bir açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray için, "Tebrik ediyorum, Avrupa'da başarılar diliyorum. Hamza Hoca'yı da aradım, tebrik ettim. Hamza'yı özellikle çok severim" dedi.

Erdoğan'ın sözleri şu şekilde:

"Galatasaray'ı tebrik ediyorum, önümüzdeki sezon Avrupa'da başarılar diliyorum. Öyle veya böyle şampiyon oldu. 4. yıldızı takmayı başardı. Yeni başkanı aradım tebrik ettim.

Hamza Hoca'yı da aradım, tebrik ettim. Hamza'yı özellikle çok severim. Yerli hocaları her zaman destekliyorum. Hamza Bey'in ne kadar para alıp takımı şampiyon yaptığı ortada. Tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Bu başarının devamının Avrupa'da da sürmesini istiyorum." 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Futbol Takımı'nı geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde kabul etmişti.

"4 BÜYÜKLER ARASINDA SORUNLAR ORTADAN KALKSIN"

"Ayrıca, bir Fenerbahçeli olarak dört büyükler arasında fair play anlayışının lafta değil, yaşama geçmesini temenni ediyorum. Türkiye'ye artık bunlar yakışmıyor.

Tribünlerin artık bir dinlence yeri olmasında fayda var. Bayanlarla maça geliniyor. O ağızlardan çıkan bazı şeyler hiç şık değil tribünlerde. Cumhurbaşkanlığından futbol ve tribünler konusunda ne bekleniyorsa hepsini yapmaya hazırız. Dört büyük takım arasındaki sorunların bir an önce ortadan kalkmasını temenni ediyorum"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AZİZ YILDIRIM'A TEBRİK TELGRAFI GÖNDERDİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanlığı'na yeniden seçilen Aziz Yıldırım'a bir tebrik telgrafı gönderdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)