BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan görüşmeye golf arabasıyla geldi----

Erdoğan görüşmeye golf arabasıyla geldi

Erdoğan görüşmeye golf arabasıyla geldi
14 Kasım 2015 - 16:03 www.finansgundem.com

Erdoğan Malezya başbakanı ile görüşmeye böyle geldi, G-20'de müzik dinletileri iptal edildi

Antalya'daki G-20 Zirvesi'nin ev sahibi olan Türkiye, Fransa'daki terör saldırılarının ardından, G-20 programındaki müzik dinletilerini programdan çıkarmayı kararlaştırdı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, Fransız mevkidaşı Hollande'a telefonda taziyelerini sunmasının ardından, G-20 programı çerçevesinde konuklar için planlanmış olan müzik dinletilerinin iptaline karar verdi. 

video##2218##player

MALEZYA BAŞBAKANI İLE BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi öncesinde ikili görüşmelerine başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu kapsamda G20 Liderler Zirvesi'ne Türkiye'nin davetlisi olarak katılan Malezya'nın Başbakanı Necip Rezak'ı kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 1 saat sürdü.

Basın mensuplarının görüntü aldığı sırada Rezak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a zirvenin güvenliği için kaç kişinin görev yaptığını sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da sadece güvenli bölgede 12 bin güvenlik görevlisinin çalıştığını ifade etti.Erdoğan görüşmeye, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın kullandığı golf arabasıyla geldi.

Görüşmeye ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın da katıldı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)