BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Fransız ürünlerini satın almayın----

Erdoğan: Fransız ürünlerini satın almayın

Erdoğan: Fransız ürünlerini satın almayın
26 Ekim 2020 - 14:53 www.finansgundem.com

Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İslam ve Müslüman düşmanlığının adeta veba gibi sirayet ettiğini görüyoruz. Ben milletime sesleniyorum. Sakın Fransız markaları satın almayın" çağrısında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Şimdiye kadar dünya genelinde 1 milyon 200 bin insanın hayatına mal olan salgın dalgalar halinde yayılmaya devam ediyor. Güçlü sağlık altyapımız ve sağlık çalışanlarımızın sayesinde diğer ülkelere göre hamdolsun bu sağlık krizini daha hafif geçiriyoruz.

Temizlik, maske, mesafe kurallarına riayet ederek hastalıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Rehavete kapılmıyor, tedbiri asla elden bırakmıyoruz. Rızkının peşindeki insanlarımızı sıkıntıya sokmadan önü arkası iyi hesaplanmış adımlarla süreci yönetiyoruz. Genel tabloya göre sıkıntı gördüğümüz alanlarda müdahalede bulunmaktan çekinmiyoruz.

Tüm dünyada hasta sayılarının ürkütücü boyutlara ulaştığı bu günlerde milletimden tedbirlere daha fazla hassasiyet göstermelerini özellikle rica ediyorum. 83 milyonun her bir ferdine burada görev düşüyor, bir süre daha sabredecek sebat edecek kurallara uyacak ondan sonra inşallah hep birlikte feraha erişeceğiz. Hasretini çektiğimiz o güzel günlere milletçe hep beraber kavuşacağız. Salgında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Rabbimden milletimizi ve tüm insanlığı bu musibetten en kısa sürede kurtarmasını niyaz ediyorum.

Fransa'da Almanya'da yaşananlar tüm dünyanın gözleri önünde oluyor. fakat Batı özellikle Hristiyan dünyasına Musevilere sesleniyorum. Bizim dinimizde Hristiyan olmak suç değil, Hristiyanlara ve Musevilere sahip çıkıyoruz. Fransa'da Müslümanlara zulüm varsa oraya da sahip çıkalım diye dünya liderlerine sesleniyorum. Avrupa ülkelerinde İslam düşmanlığının veba gibi yayıldığını görüyoruz. 

Fransa'da nasıl Türk markalı ürünler almayın deniliyorsa ben de buradan Fransız markalara iltifat etmeyin satın almayın diyorum. 

Erdoğan'dan Merkel'e: Siz gerçek manada Faşistsiniz

Buradan Şansölye Merkel'e sesleniyorum, hani sizde din özgürlüğü vardı. nasıl oluyorsa 100'e yakın polis camiye saldırıyor. Biz de gerçek bir din özgürlüğü var ama bunlarda yok. Siz gerçek manada Faşistsiniz siz gerçek manada Nazinin zincir halkalarısınız. Batı'da yükselen İslam karşıtlığı bugün artık kitabımıza peygamberimize topyekün bir saldırıya dönüşmüştür.

İslam ve Müslüman düşmanlığı, kimi Avrupa ülkelerinde bizzat devlet başkanı seviyesinde desteklenen politika haline gelmiştir."

Müslüman ülkeler Macron'u boykot ediyor

 

Fransa Ankara Büyükelçisi'ni Paris'e çağırdı

 

Erdoğan: Macron'un asıl gayesi Müslümanlarla hesaplaşmaktır