BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: FETÖ KKTC'de terör örgütü listesine girdi----

Erdoğan: FETÖ KKTC'de terör örgütü listesine girdi

Erdoğan: FETÖ KKTC'de terör örgütü listesine girdi
17 Ağustos 2016 - 22:47 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, uzun süren görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'yı, FETÖ'nün darbe girişimi ve Kıbrıs sorunları ile ilgili konuları görüşmek üzere Beştepe'de kabul etti.

İki lider uzun süren görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan basın toplantısında, FETÖ'nün KKTC'de de terör örgütü listesine dahil edildiğini açıkladı.

"GERÇEK BİR LİDER GİBİ HAREKET ETTİNİZ"
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ise sözlerine 15 Temmuz darbe girişiminde ülkedeki birlik beraberlik duygusuna vurgu yaparak başladı. Akıncı, "Sizler darbe girişimin yaşandığı akşam gerçek bir lider gibi hareket ettiniz. Binlece insan sokağa döküldü. Canlarını verdiler. TBMM bombaların altında toplanabildi. Bütün bunlar bu ulusun tarihine altın harflerle tyazılacak bir destandır. Demokrasiye bu kadar laik olduğunu böylesine kanıtlamış olan Türk halkı çok daha güzel hedeflere el birliğiyle ulaşacaktır." ifadesini kullandı.

"KIBRIS'TA BİR SONUCA ULAŞACAĞIZ"
Kıbrıs konusunda açıklamalarda bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, "Kıbrıs'ta artık gerçekten bir dönüm noktasına ulaştığımızı belirtmek istiyorum. Ya 2016 çıkmadan Kıbrıs'ta bir sonuca ulaşacağız. Ya da yaklaşan seçimlerle birlikte bu fırsat zinciri kaybolup gidecek. Akıl yolu yolu 2016 yılı çıkmadan bu sorunları çözmektir, Türkiye ile Yunanistan arasında yeni iş birlikleri kurmalıyız. Biz Kıbrıs Türk tarafı olarak sizlerin de desteğiyle bu yolda ilerleyeceğiz. Kıbrıs halkı, ister FETÖ olsun ister bir başka terörist grup olsun, bunların topraklarımızda yeşermesine izin vermeyecektir." açıklamasında bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)