BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan emir verdi!----

Erdoğan emir verdi!

Erdoğan emir verdi!
23 Ocak 2013 - 18:00 www.finansgundem.com

AK Parti Tunceli ile birlikte milletvekili çıkaramadığı iki ilden biri olan Hakkari'ye neşter atıyor

Sadece iki ilde milletvekili bulunmayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK) yerel seçimler öncesinde bu illerde de köklü değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.
Başbakan Tayyip Erdoğan öncelikle Hakkari'ye neşter atılması talimatını verdi.
Konuyla ilgili olarak teşkilat başkanlığına bir rapor hazırlatan Erdoğan'ın ilk aşamada Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhan'ı görevden alacağı öğrenildi.
Teşkilat başkanlığının raporunda Hakkari örgütünün en zayıf halka olduğu, PKK'nın baskısı nedeniyle bölgede hiçbir çalışma yapmayan teşkilatın yenilenerek halk üzerindeki algının kırılmasının hedeflediği vurgulandı.
ABDÜLMECİT'İN YERİNE ABDULMUTTALİP
Başbakan Erdoğan'ın bir süre önce PKK tarafından kaçırılan ve sonrasında serbest bırakılan il başkanı Abdülmecit Tarhan'ın yerine eski milletvekili Abdulmuttalip Özbek'i getireceği öğrenildi.
AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in Salı günkü grup toplantısı sonrasında Özbek'i Başbakan Erdoğan'la görüştürdüğü, Başbakan'ın Özbek'e, "Hakkari'yi bir an önce toparlayın. Seçime kadar başka bir tablo ortaya çıkmalı" talimatı verdiği belirtildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)