BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan dev mitinge katılacak!----

Erdoğan dev mitinge katılacak!

Erdoğan dev mitinge katılacak!
04 Ekim 2015 - 08:42 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Fransa'da “Teröre Karşı Milli Birlik” etkinliğine katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; terör örgütü PKK'ya karşı başlatılan kapsamlı mücadelenin psikolojik boyutu ve Avrupa ayağı çerçevesinde bugün Fransa'da düzenlenecek terör karşıtı mitinge katılacak.

Milliyet'in haberine göre, çözüm süreci; bitme konusunda Kobani olaylarıyla ilk sinyalini vermiş ancak Haziran ayındaki genel seçim sonrasında terör örgütü PKK'nın suikast ve eylemleri ile sona ermişti. PKK'nın halk desteği bulamadığı Güneydoğu'daki bazı ilçelerde sokağa çıkma yasağı kapsamında operasyonlara ağırlık verilmesinin yanı sıra terör örgütünün Kuzey Irak'taki varlığına karşı da etkili hava operasyonları düzenlenmişti.

Avrupa'da 3 milyonun üzerinde Türk vatandaşı yaşıyor. Türkiye'nin terör örgütü ile psikolojik mücadelede Avrupa boyutunu çok boyutlu dikkate alması ve bununla ilgili mitinge Cumhurbaşkanı düzeyinde katılımı tercih etmesi dikkat çekici.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 12.00'de Fransa'ya İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan hareket edecek. Erdoğan, Fransa'nın Strazburg kentinde düzenlenecek "Teröre Karşı Milli Birlik" etkinliğine katılacak ve Fransa'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek.

BELÇİKA VE JAPONYA'YA ZİYARET

Erdoğan, Fransa'nın ardından 5-6 Ekim 2015 tarihlerinde Belçika Kralı Philippe'in davetine icabetle, Belçika'ya bir Devlet Ziyareti gerçekleştirecek. Erdoğan, bu gezisinin ardından Japonya'ya geçecek.

Erdoğan, bu ziyaret kapsamında İmparator Akihito ve Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile görüşecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)